Nunta anului -mireasa Elena Băsescu: „A plecat fata lu’ tata”

De: Cătălina Matei / 02.09.2012, 09:27
Nunta anului -mireasa Elena Băsescu:
Rochia de mireasa, cine a furat mireasa, cum au fost imbracati socrii mari si mici, ce s-a intamplat la petrecere, ce a declarat Traian Basescu - aflati totul despre nunta anului din Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Slujba de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu a avut loc la biserica Sfântul Spiridon din Capitală. La finalul ceremoniei, preşedintele Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor: „A plecat fata lu’ tata”.
De asemenea, întrebat dacă îşi doreşte nepoţi, Traian Băsescu a răspuns: „Da, da”.
Elena Băsescu a purtat o rochie albă, amplă şi a avut un voal lung pe cap. Ea a avut un buchet de trandafiri roz.

Naşa a avut decolteu
Aura Mustea, naşa de cununie a soţilor EBa-Syda, a reuşit să atragă toate privirile la nunta Elenei Băsescu. Ea a venit într-o rochie lungă, elegantă, de culoare crem, care îi punea în evidenţă decolteul generos.
Răzvan şi Aura Mustea au fost aleşi drept naşi de cununie de cuplul EBa-Syda, ei fiind prieteni foarte buni cu mezina preşedintelui. Răzvan Mustea a făcut facultatea cu Elena Băsescu şi au mers într-un schimb de experienţă în America. Naşul este membru PDL de cinci ani, iar anul trecut a fost ales şeful tinerilor democrat-liberali, fiind susţinut de EBA. În primăvară, Răzvan Mustea a fost pentru o perioadă scurtă de timp şi ministru în cabinetul Ungureanu.

Cavalerul de onoare a comis-o! Elena Basescu, furată cu o trasură cu doi cai albi de sub ochii soţului, ai tatălui, dar şi ai zecilor de SPP-işti!
A vrut nuntă tradiţionala, are parte de ea. La scurt timp după ora 00.00, desi toti ochii erau aţintiţi asupra ei, Elena Băsescu parcă s-a evaporat.
Îngrijorat, Syda si-a cautat aleasa peste tot si, asa cum cere traditia, a strigat-o. Propriul cavaler de onoare a aparut pentru negociere. Peste 800 de oameni au aşteptat cu răsuflarea tăiată să audă ce îi va cere Codin mirelui, iar aceasta a mărit suspansul. Într-un final, a făcut publică cererea de rascumparare: grea lovitură! Codin a cerut un dans cu mireasa! În aplauzele invitaţilor, Eba a fost redată soţului, care a răsuflat uşurat !

Mirele a avut un accesoriu în ton cu nunta! Syda a purtat un Rolex de aur, de 35.000 de euro, la cununia religioasă
Bogdan Ionescu, de acum soţul Elenei Băsescu, a fost extrem de elegant atât la cununia civilă, cât şi la cea religioasă.
Nu a purtat bijuterii, în schimb, la cununia religioasă desfăşurată la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, acesta a atras privirile în mod special graţie unui detaliu..mărut, dar extrem de scump. Mai exact, ceasul pe care ginerele lui Băsescu a ales să-l poarte: un Rolex de aur – Gold Rolex Yacht Masters – a cărui valoare se situează undeva în jurul a 35.000 de euro.

La fel de emoţionate, dar total diferite, aşa ar putea fi caracterizate doamnele Maria Băsescu şi Sidonia Ionescu. ÎLa cununia civilă, Sidonia Ionescu a ales să poarte o rochie crem, foarte elegantă, cu o fundă chic, cu un ton mai închisă decât materialul rochei, în vreme ce Maria Băsescu a preferat un deux piece destul de sobru, gri sidefat cu broderie. Şi la capitotul bijuterii, cele două au avut preferinţe total diferite. Mama mirelui a purtat un set cu perle, briliante şi safire, extrem de rafinat cu cercei, colier şi inel, iar soţia preşedintelui a preferat bijuterii discrete, doar cercei de perle şi o braţară fină.

Şi la biserică, soacra mică şi cea mare au punctat cert la „diferenţe”. Sidonia Ionescu a ales o ţinută inedită, o rochie de dantelă albastră, cu o dublură mult mai deschisă la culoare şi o bentiţă foarte chic, cu palarie de voal. La polul celălălalt a fost mama Elenei care, la fel ca la cununia civilă, a preferat o ţinută discretă, un compleu bej-auriu, simplu şi elegant. De asemenea, Maria Băsescu a purtat brăţara fină pe care a avut-o şi dimineaţă, în vreme ce Sidonia a avut prinse la încheieturi mai multe brăţări de aur alb şi pietre preţioase.

Elena şi Syda au fost întâmpinaţi cu genericul serialului „Familia Bundy”, „Love and Marriage”
Printre invitati s-au numarat: Alin Cocoş, Cătălin Botezatu şi Monica Vlad, Prinţul Paul, prinţesa Lia şi micul Carol Ferdinand, Maria Marinescu şi Frank Colin, Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, Ioana Băsescu, Florin Cioabă.

Mirii au fost întâmpinaţi de un lăutar cu o vioară şi imediat ce au intrat în cort, cu celebra piesă a lui Frank Sinatra „Love and Marriage”, mai cunoscută ca generic al popularului serial „Familia Bundy”. Acesta a fost practic un mesaj adresat tinerilor însurăţei Elena Basescu si Bogdan Ionescu: dragostea şi căsătoria merg mână în mână.