Nuntă cu bucluc

De: Mioara Tronaru / 26.05.2008, 00:00
Nuntă cu bucluc
Deşi Michael, Albert, Stanley şi Sefa se apropie binişor de 30 de ani, copilăresc în continuare ca la 16. Michael e tot băiatul care se ţine după fuste, deşi acum ar fi trebuit să fie legat de fustele nevestei.

Stanley e tot tipul pe care nu ştii niciodată de unde să-l apuci. Sefa n-are în cap decît petreceri. Iar Albert a rămas tipul de treabă dintotdeauna. Principalele lor preocupări sînt beţiile, alergatul după femei şi provocarea de necazuri. Din această euforie perpetuă îi scoate pe nepusă masă fratele mai mic al lui Michael, Sione, care se pregăteşte de nuntă. Şi, pentru că e un eveniment important în viaţa lui şi nu vrea să fie făcut praf de către prietenii imprevizibili ai fratelui său, le pune o condiţie de participare: venirea la nuntă cu nişte prietene la care să ţină cu adevărat. Băieţii au o lună la dispoziţie pentru a-şi descoperi sufletele pereche.

Premiera 30 mai
TO: Samoan Wedding / Sione’s Wedding.
Producţie Noua Zeelandă, 2006. R: Chris Graham. Cu: Oscar Kightley, Iaheto Ah Hi, Robbie Magasiva, Shimpal Lelisi, Teuila Blakely, Madeleine Sami, David Fane.
Distribuit de New Films Romănia