Nuntă de vis în Maramureş pentru Monica şi Nicolai Tand. Imagini superbe de la fericitul eveniment

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 12:00
Nuntă de vis în Maramureş pentru Monica şi Nicolai Tand. Imagini superbe de la fericitul eveniment
Prietenii cei mai apropiaţi, familia, locurile natale, tradiţii şi un decor de vis. Aşa se poate descrie în câteva cuvinte nunta Monicăi şi a lui Nicolai Tand, vedeta Antena Stars. Căsătoriţi civil acum câţiva ani, cei doi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, iar locul în care au ales să facă asta a fost, cum poate era de aşteptat, Maramureşul istoric. Şi-au dorit încă de la început o petrecere restrânsă, cu oamenii cei mai dragi, o petrecere în care să simtă cu adevărat că este ziua lor specială. Şi au făcut totul pentru ca asta să se întâmple. Nunta a avut loc chiar la ei în ogradă, în casa în care Nicolai a şi copilărit.

Monica s-a ocupat îndeaproape de tot ce a însemnat amenajarea locului, a mesei, aşă că la final totul a fost transformat într-o poveste. “Am muncit foarte mult înaintea nunţii, eram încă în renovări.  Mi-am dorit mereu să avem o masă în curte, o masă care ştiam exact cum trebuie să arate, aşa că atunci când am început organizarea ştiam exact ce îmi doresc. Am lucrat cu o florărie din Sighetul Marmaţiei, dar şi cu nepoata lui Nicolai, Anca, care e chiar organizator de evenimente, iar rezultatul a fost exact ca în visurile mele. Aranjamentele, rochia, detaliile foarte fine – părul şi machiajul mi le-am făcut singură, acasă – toate au fost parte a acestei poveşti pe care am scris-o pentru şi după sufletul nostru”, a povestit Monica.

Şi, pentru că sunt doi moroşeni veritabili, nu puteau lipsi tradiţiile.  “ A fost o nuntă fix aşa cum ne-am dorit-o: cu prieteni, cu familie, cu tradiţii de pe Valea Izei. Am avut ceteraşi, am avut strigături şi am avut… niste emoţii uriaşe!”, a povestit Nicolai Tand.

„Ştiam că la biserică va fi un moment emoţionant, dar a fost peste ce m-am aşteptat, de asta nu mi-am putut opri lacrimile. Le mulţumesc tuturor prietenilor şi vecinilor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment şi mă bucur nespus că i-am avut alături de noi”, a mai adăugat vedeta de la Star Chef.