Nunta fastuoasa în Brunei

Apropo.ro / 11.06.2007, 09:47
Nunta fastuoasa în Brunei
Nunta fastuoasa dintre printesa Majeedah Nuurul Bulqiah si Khairal Khalil s-a încheiat duminica în capitala sultanatului Brunei, Bandar Seri Begawan, prin prezentarea cuplului regal poporului, dupa doua saptamâni de ceremonii, transmite BBC News online. Printesa


Nunta fastuoasa dintre printesa Majeedah Nuurul Bulqiah si Khairal Khalil s-a încheiat duminica în capitala sultanatului Brunei, Bandar Seri Begawan, prin prezentarea cuplului regal poporului, dupa doua saptamâni de ceremonii, transmite BBC News online.

Printesa Majeedah Nuurul Bulqiah, în vârsta de 31 de ani, si Khairal Khalil Princess, în vârsta de 32 de ani, si-au rostit joi juramintele de casatorie, duminica acestia celebrându-l pe tatal miresei, sultanul din Brunei, Hassanal Bolkiah.

Cuplul a fost ovationat de mii de persoane în timpul unei procesiuni prin capitala sultanatului, decorata cu afise colorate.

Sultanul Hassanal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, va gazdui, luni, un banchet fastuos în cinstea mirilor, la palatul sau.

Printesa Majeedah lucreaza la departamentul de mediu, parcuri si divertisment din Brunei, în timp ce sotul ei este secretar la cabinetul premierului.

Mediafax