Nuntă happy cu măgăruşi la Măruţă

Apropo.ro / 18.02.2008, 00:00
Nuntă happy cu măgăruşi la Măruţă
După o întrecere crîncenă pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro, Rigoletto a reuşit să îi întreacă pe Nicu, John şi Matei cu aproape 15.000 de voturi şi să cîştige astfel concursul ”Un măgar îndrăgostit”.

Joi seară, Fiona a păşit sfioasă în platoul ”Happy Hour” însoţită de îngrijitorul ei, cascadorul Paul Fister, care a dezvăluit tot ce trebuie să ştie Rigoletto, proaspătul mire, despre aleasa inimii sale: cît de pretenţioasă este, ce îi place să mănînce, dar şi cum îşi petrece timpul liber. Şi tot pentru mireasa Fiona, bucătarul Raymon Gomez a pregătit un tort de nuntă imens, cu multe fructe şi legume, după placul măgăruşei-vedetă.

De Ziua îndrăgostiţilor, Fiona a avut parte şi de o dedicaţie din partea Andreei Antonescu şi a lui Fabrizio Faniello, care au cîntat melodia ”When We Dance” pentru proaspeţii însurăţei şi au vorbit despre proiectele pe care le au în muzică. O dată cu nunta Fionei s-a încheiat şi concursul ”Un măgar îndrăgostit”, în urma căruia a fost desemnat cîştigătorul excursiei de patru zile în Grecia, unde la tot pasul va avea ocazia să întîlnească alţi semeni de-ai Fionei.