Nuntă în secret! Cheryl Cole s-a căsătorit cu un patron de restaurante din Franţa

De: Cătălina Matei / 15.07.2014, 09:26
Nuntă în secret! Cheryl Cole s-a căsătorit cu un patron de restaurante din Franţa
Supriză mare în rândul fanilor lui Cheryl Cole! Fosta membră a trupei Girls Aloud s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini, cu care are o relaţie ce a început în urmă cu trei luni.

Conform contactmusic.com, artista care este şi în juriul emisiunii ”X Factor” din Marea Britanie a surprins pe toată lumea, duminică seară, în momentul în care a publicat pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie cu noua ei verighetă.

„De obicei, nu discut despre viaţa mea personală, dar, pentru a pune capăt speculaţiilor, vreau să împărtăşesc cu voi această veste bună: m-am căsătorit cu Jean-Bernard pe 7 iulie 2014. Suntem foarte fericiţi şi încântaţi de ideea că vieţile noastre vor continua de acum înainte împreună „, a scris Cheryl în dreptul fotografiei cu verigheta, informează Mediafax..

Foto: Splash News

Cântăreaţa Cheryl Cole şi Jean-Bernard Fernandez-Versini, un patron de restaurante din Franţa, şi-au început relaţia în luna aprilie şi au apărut pentru prima dată împreună în public în mai, la diverse evenimente organizate la Festivalul de Film de la Cannes.