Nunta lui Britney va fi în Beverly Hills

Apropo.ro / 17.07.2004, 18:19
Nunta lui Britney va fi în Beverly Hills
Cîntareața Britney Spears ar fi ales sa se marite în luna noiembrie, la celebrul Beverly Hills Hotel, transmite site-ul Ananova, citînd The Sun. Spears se va casatori cu dansatorul Kevin Federline, iar tabloidul britanic susține ca ceremonia va costa în jur de un milion

Cîntareața Britney Spears ar fi ales sa se marite în luna noiembrie, la celebrul Beverly Hills Hotel, transmite site-ul Ananova, citînd The Sun.

Spears se va casatori cu dansatorul Kevin Federline, iar tabloidul britanic susține ca ceremonia va costa în jur de un milion de lire sterline, dintre care 100.000 vor fi cheltuite numai pe lalele albe aduse special din Olanda. 

O persoana care lucreaza la firma pe care Britney a angajat-o pentru a-i organiza nunta a declarat: „Îi plac foarte mult lalelele și vrea sa aiba foarte multe la nunta ei. A mai specificat și ca vrea 300 de sticle de șampanie scumpa. Nu a ales înca meniul, dar nu are de gînd sa se zgîrceasca la nimic. Vrea o nunta fastuoasa care sa nu aiba nimic în comun cu cea de la Las Vegas, care a fost anulata dupa 55 de ore”.

„Britney a ales deja modelul rochiei de mireasa și spune ca vrea ceva tradițional. Are cinci domnișoare de onoare, printre care sora ei, Jamie, și o prietena veche, din școala. A tot rasfoit reviste în cautare de idei, dar mama ei are și ea o contribuție importanta”, ar fi spus sursa citata de The Sun.

Potrivit mamei lui Britney, Lynn, pregatirile sînt deja înaintate.

Mediafax

Tags: