Nunta regală 2018 – Prinţul Harry şi ducesa Meghan şi-ar petrece luna de miere în Canada – FOTO

Apropo.ro / 29.05.2018, 14:08
Nunta regală 2018 -  Prinţul Harry şi ducesa Meghan şi-ar petrece luna de miere în Canada - FOTO
Prinţul Harry al Marii Britanii şi ducesa Meghan, care s-au căsătorit pe 19 mai, şi-ar petrece luna de miere în Canada, într-o staţiune populară în rândul membrilor familiei regale, potrivit tmz.com.

Ducele şi ducesa de Sussex s-ar îndrepta spre Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta şi şi-ar petrece luna de miere la o cabană cunoscută chiar ca „Refugiul regal”, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de tmz.com, scrie mediafax.ro.

Nu se ştie deocamdată care este perioada exactă a sejurului acestora. Considerat un „paradis canadian”, cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Regele George al VI-lea şi regina mamă au stat la această cabană în 1939, iar regina Elizabeth şi prinţul consort Philip au petrecut o perioadă în zonă în 2005. De asemenea, cabana a găzduit personalităţi precum Anthony Hopkins şi John Travolta, dar şi pe Bill Gates. În 1954, aici a fost turnat filmul cu Marilyn Monroe şi Robert Mitchum „River of No Return”.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prinţul Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia.

Cei doi au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale. Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi. Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

Foto Hepta