Nunţile anului 2012! Iata ce vedete din Romania se casatoresc

Apropo.ro / 06.06.2012, 11:45
Nunţile anului 2012! Iata ce vedete din Romania se casatoresc
Sunt tineri, frumoşi şi hotărâţi ca anul acesta să-şi pună pirostriile! Iată câteva dintre vedetele autohtone care au decis să spună în această vară DA în altarului. Unde are loc marele eveniment, ce mâncăruri sofisticate vor servi la meniul de nuntă şi care sunt părinţii spirituali aflaţi în cele ce urmează.

Elena Gheorghe

Elena GheorgheNuntă în stil machedonesc

Dacă anul trecut Elena Gheorghe avea parte de o logodnă ca-n poveşti, anul acesta artista se pregăteşte pentru cele mai importante evenimente din viaţa ei: botezul micuţului Răzvan Nicholas şi cununia ei religioasă.

Elena a ales ca nunta şi botezul să aibă loc în zile diferite pentru a se bucura mai bine de fiecare eveniment în parte. Şi pentru că vrea să respecte toate tradiţiile machedoneşti, artista va avea parte de o nuntă ce va dura trei zile şi trei nopţi. Petrecerea va avea loc la începutul lunii iulie la un renumit complex din Otopeni, iar lista invitaţiilor depăşeşte cu mult 600. In privinţa rochiei de mireasă, Elena va opta pentru 2 rochii: una clasică perfectă pentru slujba religioasă şi alta în care vedeta să se simtă bine pe ringul de dans.

Daniel Nitoiu

Daniel NiţoiuNu vrea să-i fie furată mireasa

Dacă anul trecut pe vremea aceasta, prezentatorul ştirilor PRO TV îi oferea inelul de logodnă viitoarei sale soţii la Veneţia, acum cei doi miri fac ultimele pregătiri pentru nuntă. Marele eveniment urmează să aibă loc în această vară, iar cei doi au „colindat” toate târgurile de nunţi pentru a vedea care sunt tendinţele în materie de nunţi în 2012, dar şi pentru alegerea unor ţinute perfecte.

Chiar dacă nu este superstiţios şi nu pune accent pe respectarea tradiţiilor de nuntă, vedeta PRO TV are şi un mic sfat pentru invitaţii care se gândesc să fure mireasa pentru o eventuală recompensă: „o să fiu cu ochii în patru ca să nu-mi fure cineva mireasa. Dacă se va întâmpla, o să-mi rog colegele de secţie să cheme >, poliţia, pompierii, jandarmii, DIICOT, DNA şi armata!”, ameninţă Daniel.

Delia Matache si viitorul ei sot, Razvan Munteanu

Delia MatacheNuntă tradiţional românească

De când a fost cerută în căsătorie la începutul acestui an, Delia împreună cu iubitul ei, Răzvan, pun la punct ultimele detalii legate de nunta care va avea loc chiar în această toamnă. Pentru că nu îşi doreşte un eveniment fastuos, ci o nuntă normală artista plănuieşte ca tematica petrecerii să fie chiar tradiţia românească.

Cei doi au obţinut deja autorizaţie pentru a face nunta în Muzeul Satului din Târgu Jiu, iar din meniu nu va lipsi mâncarea oltenească, mai precis sarmalele cu piftie. Chiar dacă mulţi se aşteaptă ca apariţia Deliei să fie în marcată de straiele tradiţionale româneşti, artista mărturiseşte că nu s-a decis încă în privinţa rochiei de mireasă, dar că va fi o adevărată surpriză atât pentru invitaţi, cât şi pentru viitorul ei soţ.

Dana Rogoz

Dana RogozNuntă pe pajişte

Şi prezentatoarea emisiunii „Din suflet” de la PRO TV Internaţional se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă vara aceasta.

După o relaţie de opt ani cu regizorul Radu Dragomir, vedeta PRO TV a fost cerută în căsătorie în urmă cu o lună la Praga. Nunta va avea loc în luna iulie a acestui an, iar ca locaţie Dana Rogoz a ales un cadru relaxant, mai precis o pajişte. Tematica nunţii va fi visul unei nopţi de vară, iar în privinţa rochiei Dana îşi doreşte o ţinută simplă şi confortabilă.

Sorana Mohamad

Sorana Mohamad – Vrea o rochie de mireasă simplă

Fosta componentă a trupei ASIA se pregăteşte şi ea de nuntă. După ce au făcut cununia civilă la sfârşitul lunii aprilie, Sorana şi Paul stabilesc detaliile pentru cununia religioasă.

Petrecerea va avea loc la Casa Presei Libere în luna iunie, iar printre invitaţi se numără şi fostele colege de trupă. Vedeta a optat pentru o rochie de mireasă simplă şi elegantă semnată de Elie Saab, pe care bruneta a cheltuit câteva mii de euro.

Madalina Draghici

Mădălina DrăghiciAndreea şi Cabral Ibacka naşi de nuntă

După o relaţie de un an şi jumătate, Mădălina Drăghici şi iubitul ei, avocatul Ovidiu Pop, au decis să-şi oficializeze relaţia. Petrecerea va avea loc în luna iulie la un complex de lux din Otopeni, iar naşii de cununie sunt Andreea şi Cabral Ibacka.

Vedeta Acasă TV se poate lăuda că a pus la punct toate detaliile legate de nuntă. Dacă pentru alegerea meniului şi a decorurilor lucrurile au fost mai simple, nu la fel stau lucrurile atunci când Mădălina a trebuit să-şi aleagă rochia de mireasă. După mai multe căutări, actriţa a ales o rochie simplă, inspirată din Roma Antică.

Andreea Tufan