Nunţile anului la Hollywood!

De: Nicoleta Nicolae / 28.12.2012, 07:00
Nunţile anului la Hollywood!
Anul 2012 a fost un an al divorţurilor şi despărţirilor, în urma cărora piaţa de burlaci de la Hollywood s-a extins. Aceştia însă nu au rămas singuri pentru multă vreme, dovadă că 2013 se anunţă plin de evenimente mondene la Hollywood. Iată, aşadar, care sunt fericiţii care-şi vor pune pirostriile în următoare perioadă.


Hugh Hefner, mire pentru a treia oară
Startul nunţilor la Hollywood l-a dat „tinerelul” Hugh Hefner (86 de ani), care o va lua de nevastă, chiar în noaptea de Revelion, pe Crystal Harris, cu 60 de ani mai tânără! Ceremonia va avea loc la reşedinţa lui Hefner din Los Angeles, celebra Playboy Mansion, la eveniment participând doar rudele şi prietenii apropiaţi.
Hugh Hefner şi Crystal s-au cunoscut la începutul lui 2009 şi urmau să se căsătorească pe 19 iunie 2011. Cu doar cinci zile înainte de ceremonie, Crystal a decis să anuleze totul şi s-au despărţit, iar ea a şi vândut inelul de logodnă. La începutul lui iunie 2012, cei doi au anunţat că sunt din nou împreună, iar acum sunt proaspeţi căsătoriţi.


Ashton o ia pe cea mai sexy
Anul 2011 se încheia cu vestea despărţirii lui Demi Moore (50 de ani) de soţul ei, Ashton Kutcher (34 de ani), motivul principal fiind infidelitatea lui. Între timp, Ashton şi-a refăcut viaţa alături de mult mai tânăra Mila Kunis (29 de ani), desemnată printre altele cea mai sexy femeie în viaţă. Chiar dacă oficial nu este divorţat de Demi, Ashton a cerut-o pe Mila de soţie, iar răspunsul a fost, evident, „da”.


Johnny Depp renunţă, în sfârşit, la burlăcie?
După despărţirea de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai lui, Johnny Depp (49 de ani) s-a implicat într-o relaţie cu actriţa Amber Heard, partenera lui în filmul „The Rum Diary”. Cei doi au fost pentru un timp împreună, s-au despărţit, iar apoi s-au împăcat şi s-au şi logodit. Amber, care este bisexuală declarată, a mărturisit apropiaţilor că are o relaţie serioasă cu Depp şi că acesta a recucerit-o într-un mod inedit. De la despărţirea lor, în septembrie, Johnny Depp i-a trimis acesteia, în fiecare zi, câte o poezie compusă chiar de el şi un buchet de trandafiri, iar eforturile lui au dat roade. „Johnny nu a renunţat. I-a fost dor de ea toată vara. Amândoi adoră literatura, iar planul lui de a o recuceri a mers de minune. Acum câteva săptămâni, cei doi au petrecut un weekend romantic în Bahamas, iar de atunci formează din nou un cuplu”, a declarat o sursă apropiată a actorului.

Nunta lui Brad Pitt cu Angelina Jolie? În curând!
În 2013, Brad Pitt împlineşte 50 de ani, astfel că nunta demult anunţată cu Angelina Jolie va fi cu atât mai memorabilă. După şapte ani de relaţie şi şase copii, Brad crede că a venit timpul ca el şi partenera lui să intre în rândul lumii, iar data nunţii se pare că e stabilită undeva, în aprilie 2013. Cele două vedete îşi doresc o ceremonie simplă de familie, care va avea loc cel mai probabil în sătucul din sudul Franţei, unde au un castel. Despre rochia de mireasă a Angelinei s-au scris sute de articole, însă se pare că norocosul designer este o prietenă de familie, L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger. În orice caz, nunta dintre Pitt şi Jolie promite să fie una dintre cele mai romantice evenimente ale decadei.


Kim şi Kanye – Nuntă de milioane (20, mai precis)

Pentru 2013, Kim Kardashian şi Kanye plănuiesc o nuntă fastuoasă, din care nu vor lipsi un concert Celine Dion (sau Beyonce) şi o rochie de mireasă de 8,5 milioane de dolari. Per total, cele două celebrităţi plănuiesc să cheltuiască în jur de 20 de milioane de dolari!
„Numai organizatorul va costa aproape jumătate de milion de dolari”, a declarat o sursă pentru o revistă americană. „Kim se gândeşte să-l angajeze pe acelaşi om care a lucrat cu toţi, de la Jennifer Lopez la Barbara Walters. Mai mult, cântăreaţa favorită a lui Kim este Celine Dion, aşa că şi-a pus oamenii să se intereseze de un preţ pentru un recital al acesteia; de regulă, un concert privat ajunge la peste 6 milioane de dolari. Altă opţiune ar fi Beyonce, care va participa oricum la nuntă”.
Cât despre rochia de mireasă (care ar fi a treia pentru Kim), Kim visează la o operă de artă, cu perle şi diamante albe, ca cea semnată de Yumi Katsura, al cărei preţ este de doar 8,5 milioane dolari.

Jennifer Aniston, nuntă tropicală de Sfântul Valentin
În 2012, Justin Theroux a primit un dar special de ziua lui: iubita sa, Jennifer Aniston a spus „Da”. Acum, cei doi actori plănuiesc o ceremonie simplă, de numai 50 de oaspeţi, care să aibă loc chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. „Ea crede că ar fi incredibil de romantic”. Spre deosebire de nunta din 2000 cu Brad Pitt, care a costat un milion de dolari şi la care au fost invitate 200 de persoane la o vilă din Malibu, acum, Jennifer îşi doreşte un eveniment restrâns, eventual pe o plajă din Mexic, unde cei doi îndrăgostiţi au petrecut prima lor vacanţă împreună. Iar printre invitaţi, ghici cine s-ar putea regăsi? Nimeni altul decât Brad Pitt, pe care Justin Theroux l-ar fi invitat personal, alături de partenera sa actuală, Angelina Jolie. „Justin ştie că Jen şi Brad vorbesc la telefon ocazional şi chiar s-au întâlnit de câteva ori. Evident, invitaţia este şi pentru Angelina. Jennifer nu crede că Justin şi-l doreşte neapărat la nuntă pe fostul ei soţ, dar adoră faptul că este OK cu ideea”. Între timp, iată cum se pregăteşte pentru ziua cea mare Jennifer Aniston (43 de ani). Revista britanică Look pretinde că aceasta este preocupată de felul în care vor arăta sânii ei la nuntă, aşa că a apelat la un fel de terapie prin masaj care le va reda aspectul tineresc.
Gabriela Groza