Nunțile și divorțurile anului 2014

De: Carmen Ulian / 27.12.2014, 16:30
Nunțile și divorțurile anului 2014
Viața mondenă internațională a fost marcată în 2014 de căsătoriile cuplurilor Brad Pitt-Angelina Jolie, George Clooney-Amal Alamuddin, de noua sarcină pentru ducesa Kate Middleton, nașterea primului copil al cuplului Eva Mendez-Ryan Gosling, dar și mai multe divorțuri.

În 2014, trei nunți au ținut prima pagină a presei mondene internaționale, cuplurile Brad Pitt – Angelina Jolie, Kanye West – Kim Kardashian și George Clooney – Amal Alamuddin mergând în fața ofițerului stării civile pentru a-și oficializa relațiile.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în luna august, în Franța, după o relație de nouă ani, în cadrul unei ceremonii private la care au participat și cei șase copii ai cuplului, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Artistul hip-hop Kanye West și vedeta de televiziune Kim Kardashian, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit în luna mai, la Florența, într-o fortăreață din secolul al XVI-lea. Kim Kardashian și Kanye West au o relație din 2012, iar fetița lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Actorul George Clooney, considerat o bună perioadă cel mai dorit burlac de la Hollywood, s-a căsătorit, în luna septembrie, cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, într-o ceremonie ce a avut loc la Veneția. Nunta a avut loc într-unul dintre numeroasele „palazzo” din laguna italiană, iar printre invitați s-au numărat vedete precum Matt Damon, Emily Blunt, Bill Murray, Bono și Cindy Crawford.

Citețte mai multe detalii pe The One