Nuti „da” cu muraturi in electorat

Apropo.ro / 04.11.2008, 00:00
Elena Udrea a "furat startul" campaniei electorale cu mai bine de o luna, vrand sa fie sigura ca va prinde un fotoliu de parlamentar

Chiar daca oficial campania electorala incepe vineri, 31 octombrie, o parte dintre candidati, fie politicieni de notorietate, fie proaspat debutanti, s-au catarat deja pe stalpii, cladirile sau pubelele Capitalei. Nici Elena Udrea nu s-a sfiit sa fure startul cursei, inca de pe 13 septembrie, cand si-a aratat talentele la… smotru, intr-o scoala din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Blonda pedelista nu s-a sfiit sa puna mana pe mop si a trecut la spalat podeaua claselor si la sters praful. La plecare, Nuti nu a uitat sa le lase bobocilor care urmau sa inceapa luni clasa I cate un ghiozdan colorat pe fiecare banca.

Pe 20 septembrie, intr-o emisiune transmisa in direct,  Udrea a declarat ca se considera o femeie normala, cu o viata sociala normala, care merge la biserica si gateste. Ca sa demonstreze acest lucru, ea a tricotat pe tot parcursul emisiunii.

Cireasa de pe tort a fost pusa pe 4 octombrie, la “Zilele toamnei 2008”, cand, imbracata intr-un deux-piéces negru, cu pantofi lacuiti si un Hermes asortat la topul alb cu argintiu, Elena Udrea a impartit tinerilor adunati cu mic, cu mare la spectacol, tricouri albe pe care erau imprimate (cu portocaliu, bineinteles) retete de muraturi. Intre doua momente artistice, blonda de la Cotroceni s-a inarmat cu borcane cu castraveciori murati si plase cu gogonele pe care le-a impartit pensionarilor. Cu nepoti in brate si cu tricoul primit cadou, luat peste hainele groase, cei mai putin norocosi dintre ei se tineau scai de Udrea pentru o sacosa cu “bunatati”. Zambitoare si extrem de amabila, Elena a tras cateva sfori si le-a adus amatorilor de pomeni electorale cate o plasa cu biscuiti si muraturi. Din cale-afara de multumiti, oamenii ii pupau mainile si faceau plecaciuni, fericiti din cale-afara ca pedelista i-a bagat in seama.

Concluzia este destul de clara: de-a lungul timpului, Elena Udrea a demonstrat ca poate duce la bun sfarsit tot ceea ce-si propune, nu se da in laturi de la nimic, iar zambetu-i aparent sincer te poate convinge ca negru e de fapt alb sau ca poseta de 10.000 de euro a fost primita cadou si ca, in realitate, ea este o femeie simpla ale carei nevoi si preocupari se confunda cu ale majoritatii.

Nuti face curat la scoala
Pomana electorala sau solidaritate cu cei amarati?
Gospodina de la PD-L.

 

 

Â