Nutriționistul Mihaela Bilic, pe coperta revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

De: Dragos Tanase / 29.04.2014, 10:40
Nutriționistul Mihaela Bilic, pe coperta revistei
"Tristețea nu se tratează cu mâncare" spune cel mai cunoscut nutriționist din România, dr. Mihaela Bilic, în numărul de mai al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", care a apărut astăzi pe piață.

Într-un articol amplu, nutriționistul vorbește despre motivele pentru care ne îngrașăm, dar și despre soluțiile cele mai bune pentru a gestiona foamea.

„Nu suntem învățați să ne identificăm emoțiile și să le trăim în mod optim. Trebuie să învățăm să le lăsăm să treacă. Dacă ești trist, ieși undeva ca să nu mai fii, dacă ești furios, calmează-te! Nu anihilați emoțiile negative cu mâncare. Din copilărie suntem tratați cu mâncare: copilul plânge, părintele îi dă de mâncare. Mâncarea dă o stare de bine pe moment, însă se creează o relație defectuoasă”, spune dr. Mihaela Bilic.

Tot în numărul de mai al revistei, cititoarele o pot descoperi pe actrița Crina Semciuc, într-un pictorial sport șic. Tânăra se pregătește pentru lansarea filmului Selfie, unde deține rolul principal.

„E un film cu și despre adolescenți, o comedie pentru cei mici, mijlocii și cei mari. Aproape toată acțiunea are loc la mare, unde totul este mai frumos, totul e permis, cu doar câteva ore înainte de cel mai important examen din viața unui adolescent. Yasmin este o rebelă, plină de surprize, care decide să transforme cel mai plictisitor weekend… în cel mai tare weekend. Eu> sunt capul răutăților”, mărturisește Crina Semciuc în numărul de mai al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

Tot din „Ce se întâmplă, doctore?” cititoarele pot afla în ce condiții pot face copii dacă au o infecție cu un virus hepatic, care sunt alimentele cu cel mai bun indice glicemic pentru întreaga familie, cum se consumă corect brânza, dar și cele mai bune soluții pentru problemele frecvente de la nivelul tenului precum acneea, punctele negre și deshidratarea majoră.

De asemenea, numărul de mai al CSID conține și un top al sfaturilor de slăbire pentru cea mai sexy siluetă de pe plajă.