O acrobată de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol

Apropo.ro / 01.07.2013, 13:40
O acrobată de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol
O artistă a Cirque du Soleil a murit, sâmbătă seara, după ce a căzut în timpul unui spectacol de acrobație care a avut loc la Las Vegas, în Statele Unite, a anunțat duminică circul canadian într-un comunicat.

Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani și mamă a doi copii, cunoscută după numele de artistă ca Sassoon de la Cirque du Soleil, a decedat sâmbătă cu puțin timp înainte de miezul nopții la Centrul medical universitar din Las Vegas (Nevada, vest), unde a fost transportată după ce a căzut de la 15 metri înălțime în timpul spectacolului Kà, la teatrul MGM Grand, a declarat pentru AFP institutul medico-legal al comitatului Clark.

Toată familia Cirque du Soleil este profund îndurerată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producției Kà„, scrie circul într-un comunicat difuzat duminică.

Am inima zdrobită„, a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberté. „Suntem complet distruși de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KÀ de la începutul spectacolului, în 2006, și făcea parte integrantă din familia noastră foarte strânsă a Cirque du Soleil. Aceasta ne amintește, cu multă simplitate și respect, cât de extraordinar este fiecare dintre artiști noștri și aceasta în fiecare noapte„, a adăugat el.

Reprezentațiile Kà vor fi suspendate până la noi ordine, afirmă comunicatul.

Acesta este primul accident mortal produs în timpul unui spectacol al acestui circ, potrivit cotidianului Las Vegas Sun, care a fost primul ce a anunțat accidentul.

Citește mai multe detalii despre decesul acrobatei de la Cirque du Soleil, pe Mediafax.ro