O actriţă din România, alături de Tom Hanks în Inferno – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 15.06.2016, 12:27
O actriţă din România, alături de Tom Hanks în Inferno – FOTO&VIDEO
Premiera filmului "Inferno",al treilea din franciza cinematografică de adaptări după romanele lui Dan Brown despre cercetătorul în simbologie, Robert Langdon, cu Tom Hanks şi actriţa româna Ana Ularu în distribuţie, va avea premiera în Florenţa, oraşul natal al poetului Dante Aligheri.

Premiera va avea loc pe 8 octombrie. În „Inferno”, cercetătorul în simbologie Robert Langdon, jucat de Tom Hanks, încearcă să oprească o intrigă mârşavă care ar duce la răspândirea unei molimi printre oameni. Pelicula este ultima din seria adaptată după bestseller-ul lui Dan Brown din 2003, „Codul lui Da Vinci”. Tom Hanks va juca din nou rolul celui care decriptează misterele, pe care actorul l-a numit cel mai inteligent tip pe care l-am interpretat.”

În distribuţia filmului este şi actriţa română Ana Ularu, dar şi britanica Felicity Jones şi actorul indian Irrfan Khan. Ben Foster joacă rolul omului de ştiinţă care încearcă să răspândească un virus printre oameni pentru a opri creşterea exponenţială a populaţiei pe Pământ, potrivit mediafax.ro.