O admiratoare vrea să îl facă gelos pe chef Scărlătescu – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.04.2018, 14:18
O admiratoare vrea să îl facă gelos pe chef Scărlătescu - FOTO
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuţite” este sezonul poveştilor, motiv pentru care concurenţii sunt mai dornici să se destăinuie în faţa celor trei juraţi. În această seară, de la ora 20:00, o admiratoare declarată a lui Cătălin Scărlătescu se întoarce în platou pentru a-şi lua revanşa, după ce a fost eliminată în sezonul trecut înainte de formarea echipelor. Denisa Voicu va dezvălui ce a învăţat din prima sa încercare la bancul de lucru, mărturisind şi motivul pentru care a decis să se înscrie iar în competiţie: ,,În sezonul trecut am venit pentru a-l cunoaşte pe Cătălin Scărlătescu, pentru a fi mai aproape de el. Îmi doream tare mult să ajung în echipa lui, dar nu m-a vrut. Aşa că m-am întors cu o mică răzbunare.”

O nouă încercare înseamnă o nouă ocazie de a obţine votul de încredere al juraţilor, dar şi un motiv bun pentru a se afirma în faţa chefului preferat, Cătălin Scărlătescu: ,,Am o ţinută specială, analizată cap-coadă, de la cercei, ceas, pantofi. M-am gândit la el. Abia aştept să-i văd reacţia.”, mărturiseşte Denisa. Dacă prima oară emoţiile şi-au spus cuvântul, de data aceasta concurenta este pregătită să înfrunte atât obiectivitatea jurizării, cât şi indiferenţa celui care o motivează să gătească. Aşadar, diseară de la 20:00, intră în competiţie cu un preparat special pregătit pentru un alt jurat, încercând să stârnească astfel mici gelozii între chefi. În bucătăria ,,Chefi la cuţite” Denisa va găti în premieră savarine, desertul preferat de Sorin Bontea şi deşi afirmă că vrea să îl trateze pe chef Cătălin cu indiferenţă, recunoaşte că ar vrea să-l îndulcească cu această reţetă simplă, dar savuroasă: ,,Vreau să îi dau gusturile peste cap, totul pentru Cătălin Scărlătescu!”.

,,De când mă rog, n-am mai sperat că o să mai primim aşa ceva vreodată. Mi-a fost şi frică să mai spun! De 5 sezoane aştept preparatul acesta!”, vor fi cuvintele lui chef Bontea atunci când cloşul misterios va dezvălui desertul lui preferat. Cu toate acestea, reacţia lui chef Scărlătescu din momentul în care din spatele uşilor îşi va face apariţia Denisa Voicu, cea mai mare admiratoare a sa, rămâne un mister. Dacă tânăra va obţine sau nu votul de încredere, dar şi ce va avea de spus burlacul juriului despre prestaţia culinară a concurentei, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediţie a sezonului de poveste ,,Chefi la cuţite”.