O altă vedetă îl acuză pe Bill Cosby de viol (Video)

De: Cătălina Matei / 19.11.2014, 18:00
O altă vedetă îl acuză pe Bill Cosby de viol (Video)
Janice Dickinson, una din cele mai renumite modele ale anilor 80, a povestit celor de la Entertainment Tonight ce s-a întamplat în seara în care l-a întâlnit pe Bill Cosby. Scenariul pare identic cu al celorlalte femei care au făcut până acum o acuzaţie publică la adresa actorului până mai ieri venerat: droguri, viol si o tăcere care a durat mai mult de 30 de ani.

Tot mai multe amănunte socante sunt scoase la iveală pe măsură ce victimele lui Bill Cosby ies să depună mărturie despre cosmarul prin care au trecut imediat ce l-au cunoscut pe actor.

Acum este rândul lui Janice Dickinson, celebru fotomodel al anilor ’80, care povesteşte în faţa camerelor de la Entertainment Tonight despre experienţa umilitoare prin care a trecut: ” În 1982, aveam o sedinţă foto în Bali, Indonezia. El a sunat acolo spunându-mi să nu uit să vin la spectacolul lui din Tahoe, că oferta pe care mi-o făcuse cu ceva timp înainte era incă valabilă.[…] Când am ajuns în Tahoe, Bill avea spectacol. Dupa cină, în camera mea, mi-a oferit ceva de băut şi o pastilă, iar a doua zi când m-am trezit nu aveam pijamaua pe mine. Şi înainte de a-mi pierde cunostinţa, îmi aduc aminte că am fost violată de acest bărbat.”

Până la această oră, Bill Cosby nu a făcut nicio declaraţie pe această temă, însă toate proiectele sale artistice au fost anulate în urma scandalului.

Ce crezi că ar merita un asemenea bărbat?