O apariţie şoc: Nicole Stroiny este Rihanna de România!

Apropo.ro / 09.11.2014, 07:00
O apariţie şoc: Nicole Stroiny este Rihanna de România!
Nicole Stroiny este o apariţie şoc în sfera muzicală de la noi, care atrage atenţia chiar de la debut. A fost descoperită de Bogdan Tomosoiu, cel care a descoperit-o şi pe Nicole Cherry. Artista a lansat o piesă care promite să ne bântuie, "Should I Go", împreună cu Ja'Mike (cunoscut pentru colaborările cu BiBi).

Videoclipul dă viaţă celor mai întunecate fantasme şi ne-o portretizează pe Rihanna de România, senzuală, cu un look îndrăzneţ şi neaşteptat.

Clipul este filmat într-un castel părăsit desprins din filmele horror, unde ne trezim captivi în tuneluri sinistre, întâlnim vampiri şi vrăjitoare şi rătăcim prin păduri înspăimântătoare, unde pericolul se află la fiecare pas.

Legenda castelului care a servit ca platou de filmare este una sumbră, ultimii săi locuitori dispărând în condiţii suspecte, iar niciun moştenitor nu s-a putut bucura de el, întrucât şi aceştia au avut parte de sfârşituri tragice la scurt timp după ce s-au mutat în castel. Astfel că artiştii, regizorul Alex Ceausu şi echipa sa nu au fost prea relaxaţi la filmări, fiind pătrunşi, fără să vrea, de fiorii groazei.

În vârstă de doar 24 de ani, Nicole şi-a propus să cucerească scena românească încă de la primul single şi are toate şansele să o facă având în vedere vocea extraordinară pe care o are, timbrul său puternic, dar şi frumuseţea ieşită din comună şi atitudinea hotărâtă.



Toate acestea fac din Nicole Stroiny o apariţie senzaţională, care aduce foarte mult aminte de nivelul artistic al unui superstar de talia Rihannei.