O artistă căsătorită de la noi, imagini fierbinţi alături de un alt bărbat

De: Cristiana Trifu / 24.08.2017, 14:33
O artistă căsătorită de la noi, imagini fierbinţi alături de un alt bărbat
Cantareata Yamira a fost surprinsa alaturi de un alt barbat. Aceasta a lansat, de curând, videoclipul celui mai nou single al ei, "In Your Blue". Scenariul clipului a fost unul incendiar care a atins, aproape, pragul de infidelitate.

Artista a marturisit ca a avut parte de un soc în momentul în care a ajuns la filmari si si-a dat seama ca în scenariul clipului ea va avea parte de momente mai mult decât romantice cu un alt barbat.

În clipul regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul si colonizarea de Daniel Liebeg, Yamira are parte de atingeri fierbinti cu un tânar, la malul Marii Negre. 

Single-ul “In Your Blue” este produs de Danny Druce, un compozitor si producator italian stabilit in Miami, iar linia melodica si versurile sunt facute de Yamira impreuna cu Iolanda Boban.

Desi se distreaza in clip alaturi de alt barbat, piesa ii este dedicata sotului, dupa cum declara chiar artista: „Piesa „In Your Blue” este despre dragoste si recunostinta! Ii este dedicata sotului meu prin care ii multumesc metaforic prin versurile piesei pentru dragostea dintre noi si anii in care am crescut si ne-am dezvoltat impreuna!”, spune Yamira.