O artistă de la noi suferă de o boală incurabilă. A cheltuit mii de euro pentru a afla diagnosticul

De: Cristiana Trifu / 18.10.2017, 11:47
O artistă de la noi suferă de o boală incurabilă. A cheltuit mii de euro pentru a afla diagnosticul
Vedeta a vorbit despre perioada grea prin care a trecut şi despre cum a făcut faţă situaţiei.

După ce în România a primit două diagnostice diferite, Dj Wanda a plecat în Turcia, medicii de aici clarificând situaţia. DJ Wanda suferă de boala Crohn, o afecţiune care afectează calitatea vieţii pacientului.

Dj Wanda, goală puşcă în braţele unei femei: “Nu sunt gay”- FOTO

O vedetă de la noi, surprinsă goală prin casă!

De ce s-a despărţit DJ Wanda de Andrei Baciu, „sexy-ministrul”? Aceasta a dezvăluit picanterii din relaţia lor

„Mai am de tras o perioadă, dar sunt pozitivă. Dacă nu eşti optimist, poţi ceda oricând şi nu este bine. Iau medicamente, fac perfuzii, ţin o dietă. Am voie să mănânc doar alimente care nu produc aciditate, am voie carne albă şi orez fiert”, a declarat DJ Wanda.

În ultima jumătate de an, DJ Wanda s-a simţit din ce în ce mai rău, aşa că s-a dus la medic pentru un consult. A făcut multe investigaţii, cheltuind mii de euro.

Boala Crohn este o afecţiune inflamatorie intestinală, care determină inflamaţia şi ulceraţia tractului digestiv. Poate afecta orice porţiune a tubului digestiv, însă are predilecţie pentru partea terminală a intestinul subţire (ileon) şi intestinul gros (colon). Boala Crohn afectează straturile profunde ale tubului digestiv, cauzând ulceraţii la acest nivel. Simptomele bolii sunt: dureri abdominale, descrise de pacient ca şi crampe intense şi intermitente, diaree, scăderea apetitului alimentar, febră, scădere în greutate, anemie, usturimi la nivelul gurii, fistule la nivelul anusului, puroi la nivelul intestinului, fisuri anale.