O artistă s-a căsătorit cu un bărbat puternic și liniștit: un pod!

Apropo.ro / 05.07.2013, 14:00
O artistă s-a căsătorit cu un bărbat puternic și liniștit: un pod!
Jodi Rose a călătorit în căutarea unui pod unic în lume care să îi transmită o anumită vibrație... și l-a luat de bărbat!

În ultimii 10 ani, artista australiană Jodi Rose a călătorit prin lume înregistrând vibrațiile cablurilor de susținere a podurilor. Cu ajutorul unui microfon, Jodi a transformat vibrațiile respective în muzică experimentală.

Podul care i-a atras cel mai tare atenția se află în Franța și poartă denumirea de Podul Diavolului. Acesta are venerabila vârstă de 600 de ani.

Acel loc a făcut-o pe artistă să simtă anumite lucruri unice din viața ei, astfel că a vrut să sărbătorească momentul alături de cel pe care l-a numit „The One” și a hotărât să-și unească destinul cu podul de piatră.

Podul Diavolului

El mă face să mă simt conectată cu Pamântul, cu elementele naturii și are o rezonanță aparte, sunt vibrații spirituale intense. Aici m-am regăsit. Aici a trebuit să ajung. Acum eu îi sunt devotată„, spune Jodi.

Și ca la orice nuntă normală, după cum a considerat-o artista, mireasa a îmbrăcat rochia tradițională cu accesoriiile aferente, iar mirele….a rămas stană de piatră.

Podul Diavolului este tot ce mi-am dorit de la un bărbat. Are o vârstă frumoasă și a rezistat bine în timp. Cred că vor mai trece și alți 600 de ani peste el„, menționează proaspăta mireasă despre alesul inimii sale.