O atingere specială poate face diferența

De: Mihaela Enache / 11.09.2013, 12:00
O atingere specială poate face diferența
Se pare că tot ce avem nevoie este o atingere afectuoasă din partea partenerului nostru pentru a fi veseli și pentru a face față greutăților.

Într-un sondaj la care au participat 2000 de persoane aflate într-o relație, două treimi au spus că se simt „înfometați” de afecțiune fizică, chiar dacă se află într-o relație fericită.

Trei din cinci persoane aflate într-o relație au spus că își doresc să petreacă mai mult timp sărutându-se și mângâindu-se cu partenerul. Aproape o treime dintre cupluri, cu toate acestea, au declarat că uneori pot să treacă și zile fără să se atingă unul pe celălalt.

Peste 80% dintre ei au evaluat contactul cu pielea partenerului ca fiind cel mai important element în relație, și mai mult de jumătate au spus că să atingă și să fie atinși îi făce să se simtă mai aproape de persoana iubită.

Sondajul a mai arătat că femeile simt atingerea partenerului lor ca fiind cel mai ieftin și mai eficient ajutor pentru frumusețe. Totodată, doar atingerea partenerului le face să se simtă mai atractive pe 40% dintre femei.