O bere cu gust special de sarbatori

Apropo.ro / 07.11.2005, 13:33
O bere cu gust special de sarbatori
In week-end-ul ce tocmai a trecut am avut primul contact, pe 2005, cu sarbatorile de iarna! Cei ce au iesit vineri noaptea in oras au avut surpriza sa auda colinde pe marile bulevarde din Bucuresti. Caravana Tuborg a strabatut centrul orasului si a impartit bere si voie buna prin cluburile

In week-end-ul ce tocmai a trecut am avut primul contact, pe 2005, cu sarbatorile de iarna! Cei ce au iesit vineri noaptea in oras au avut surpriza sa auda colinde pe marile bulevarde din Bucuresti.

Caravana Tuborg a strabatut centrul orasului si a impartit bere si voie buna prin cluburile bucurestene. MotivulÂ… este deja cunoscut, pentru ca se intampla de 6 ani incoace in prima zi de vineri a fiecarei luni noiembrie.

Tuborg Christmas Brew, berea cu gust special de sarbatori, isi face intrarea pe piata iar anul acesta vine cu un ambalaj unic pe piata berii din Romania, de culoare albastra si cu un design deosebit. Si de fiecare data este sarbatorita asa cum se cuvine.

Vineri seara, la sediul Tuborg au inceput pregatirile pentru lansarea berii care va umple mesele de sarbatori. Trupele Fly Project si Blondy impreuna cu reni, craciunite si bineinteles, alaturi de Tuborg Christmas Brew ne-au facut incalzirea pentru ceea ce avea sa urmeze.

Norocosii care s-au aflat in cluburile prin care a poposit caravana Tuborg au avut ocazia sa se bucure din plin de berea cu gust de sarbatori si de cadourile pe care le-au primit la diverse concursuri puse la cale tot de Tuborg.

Iar cei care s-au indragostit de gustul Tuborg Christmas Brew ar fi cazul sa-si faca provizii din timp pentru ca pe data de 31 decembrie aceasta va fi retrasa de pe piata.

Raluca Iorga