O bonă filipineză le găteşte chefilor carne de crocodil

De: Cristiana Trifu / 08.05.2018, 12:57
O bonă filipineză le găteşte chefilor carne de crocodil
Apariţie cu surprize pentru trioul imbatabil de juraţi marţi seară la ,,Chefi la cuţite”, de la ora 20:00. O concurentă din Filipine vine la preselecţii cu o reţetă exotică, demnă să le surprindă papilele gustative celor mai duri juraţi. Va alege să le aşeze în farfurii carne de crocodil gătită în lapte de cocos, preparat cu care speră să obţină votul lor de încredere: ,,Dacă primesc măcar două cuţite mi se va îndeplini visul. Nu pot să cred că voi sta în faţa chefilor şi ei îmi vor juriza preparatul.”

În prezent, Rizdee este bonă în România, ţară pe care a ajuns să o considere ca fiind a doua ei casă. Nu a avut o viaţă uşoară şi în fiecare zi duce o luptă grea cu dorul de familie, căci este nevoită să stea departe de cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singură. Dar pentru că imediat după jurizare va pleca spre Filipine să îi revadă, concurenta va găsi suficientă motivaţie la bancul de lucru în cei mici, care o susţin chiar din afara graniţelor. În ciuda poveştii emoţionante, Rizdee are un optimism molipsitor şi o energie care se va transmite şi la masa juraţilor, cărora le va mărturisi că deşi aromele asiatice sunt preferatele ei, nu poate rezista cârnaţilor făcuţi în casă, micilor sau unei porţii tradiţionale de sarmale.

Chef Scărlătescu este convins că în spatele uşilor se află verişoara lui Minh Binh, îndrăgita sa concurentă din sezonul 3 care anul acesta i-a surprins la masa juriului cu cel mai înspăimântător preparat, balutul. Chef Dumitrescu şi chef Bontea, în schimb, sunt mai sceptici, iar gustul exotic al preparatului inedit le trezeşte multe semne de întrebare, astfel încât ghicitul va da naşterea unor momente extrem de amuzante. Dacă Rizdee va primi, sau nu, votul de încredere al juraţilor, dar şi ce părere au chefii despre reţeta exotică din farfuriile sale, gătită chiar de o bonă filipineză, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la ora 20:00.