O britanică a părăsit trei bărbați înaintea nunții și s-a măritat cu o femeie

De: Gabriela Voicu / 24.09.2012, 13:30
O britanică a părăsit trei bărbați înaintea nunții și s-a măritat cu o femeie
Kerry De''ath, în vârstă de 29 de ani, nu a avut niciodată curaj să se mărite cu bărbații care au cerut-o în căsătorie, iar în cele din urmă s-a măritat cu domnișoara ei de onoare.

O femeie care a părăsit trei bărbați înaintea nunții s-a căsătorit cu domnișoara ei de onoare.

Kerry De’ath, în vârstă de 29 de ani, l-a părăsit pe Craig Smith, primul ei logodnic, cu puțin înainte de nunta pe care o plănuiseră de-a lungul mai multor ani.

Mamă a doi copii, Kerry a început apoi o relație cu Dave Futter, însă l-a părăsit când el a cerut-o de soție.

După ce l-a cunoscut pe Nick Farmer, alături de care s-a și mutat, Kerry a părut în sfârșit pregătită pentru căsătorie. Cei doi stabiliseră data nunții și urmau să trimită invitațiile prietenilor, dar cu șase săptămâni înainte de marele eveniment Kerry i-a spus lui Nick că vrea să se despartă de el, pentru că se îndrăgostise de domnișoara ei de onoare, Sarah Woodford (33 de ani).

Cele două femei s-au căsătorit ulterior chiar în locul în care ar fi trebuit să aibă loc nunta lui Kerry cu Nick.

Kerry De’ath și Sarah Woodford

„Stiu că totul pare desprins dintr-un film, dar nu poți controla de cine te îndrăgostești”, spune Kerry. „Am avut relații durabile cu bărbați, dar de fiecare dată când începeau să vorbească despre căsătorie mă panicam. În timp ce aranjam nunta cu Nick, Sarah m-a așezat pe patul ei și mi-a spus că ma iubește. Nu mi-a venit să cred, dar imediat după ce mi-a spus asta am început să mă simt bine. Mi-am petrecut atât de mult timp făcându-mi griji în privința căsătoriei cu un bărbat, când ceea ce căutam de fapt era o femeie”, completează Kerry.

Britanica, originară din Southend, Essex, a precizat că familia ei o susține și chiar se bucură că în sfârșit s-a măritat.

Ea a purtat rochie de mireasă albă, în timp ce Sarah a purtat costum bărbătesc la nuntă. Aceasta din urmă era îndrăgostită de Kerry de 2 ani, însă nu a avut curaj să îi spună și în niciun caz nu se aștepta la reacții pozitive.

Dave, fostul iubit al lui Kerry se bucură pentru ea și spune că au rămas prieteni.