O britanică e alergică la tehnologia modernă

De: Gabriela Voicu / 13.06.2012, 11:30
O britanică e alergică la tehnologia modernă
Britanica Hannah Metcalfe are alergie la tot ce înseamnă gadget-uri. Fiind gravidă în 11 săptămâni, ea se teme pentru viața copilului ei, după ce în 2010 a pierdut o sarcină.

Britanica Hannah Metcalfe (34 de ani) este gravidă și are alergie la tot ce înseamnă gadget-uri, de la telefoane mobile, la iPad-uri etc.

Femeia a pierdut deja o sarcină, în 2010, și crede că neoanele din biroul ei au contribuit la acest lucru.

Ea suferă de migrene și crampe, când se expune undelor electromagnetice, de aceea își face griji că alergia la tehnologia modernă i-ar putea afecta din nou copilul nenăscut.

„În urmă cu o săptămână am sângerat și eram convinsă că voi pierde din nou sarcina, dar bebelușul este OK”, a declarat Hannah Metcalfe.

„Trebuie să evit Wi-Fi cât de mult pot. Mă îmbolnăvește și îi poate face rău copilului meu”, a completat femeia, însărcinată în 11 săptămâni.

Hannah Metcalfe, obligată să trăiască „green”

Britanica, mamă a unui copil de 3 ani, Ollie, locuiește acum în Canterbury, Kent, alături de partenerul ei, fermierul Mark Terry, în vârstă de 34 de ani.

Telefoanele mobile, Wi-Fi și chiar becurile cu neon sunt interzise în casa lor.

În noiembrie 2011, Hannah a cumpărat un iPad și i-a fost foarte rău imediat ce l-a folosit

„Mi-ar plăcea să pot ieși la o cafenea, dar peste tot au Wi-Fi și îmi este imposibil”, se plânge femeia.

Hannah Metcalfe crede că electro-sensibilitatea ei este cauzată de folosirea solarului în adolescență, ca „remediu” pentru psoriazis.