O britanica, femeia cu cele mai multe alergii din lume

Apropo.ro / 02.11.2011, 14:20
O britanica, femeia cu cele mai multe alergii din lume
Englezoaica Sarah Mills este considera o prizoniera a vietii, ea fiind alergica la aproape orice exista pe lume.

Sarah Mills, 29 de ani, are mari probleme de sanatate. Tanara are cele mai multe alergii din lume. Aceasta are probleme de la parul de animale si pana la parfumuri, de la cosmetice si pana la anumite feluri de mancare.

Aceste probleme s-au agravat in momentul in care un medic a acuzat-o ca se foloseste de sistemul sanitar britanic si ca are probleme de ordin mintal.

Sarah a inceput sa faca din 2006 vaccin cu antigeni, care au ajutat corpul sa tolereze din cele 74 de alergii diferite de care sufera. Injectiile contineau doze mici de alergeni care ofereau imunitate organismului si ajutau la producerea de anticorpi. Teoria din spatele acestei terapii de neutralizare provocata spune ca se obtine toleranta la aergeni, in timp, daca vaccinul este administrat zilnic.

Tratamentul este scump, iar Sarah nu ar putea sa isi faca injectiile fara ajutor din partea autoritatilor.

Injectiile costa 6.400 de dolari pe an, insa din pricina acuzatiilor primite din partea medicului, aceasta a devenit o prizoniera.

Sarah Mills incearca cu disperare sa faca rost de bani pentru a-si continua tratamentul care o face un om normal.

Pe lista ei de toleranta, in cazul mancarii, se afla doar 15 lucruri printre care si mazarea, brocoli sau carnea de curcan.

„Incepusem sa am o viata normala cu injectiile. Puteam sa primesc vizitatori, sa ies din casa si multe altele. Acum am ajuns prizoniera in caza mea”, spune cu tristete Sarah Mills.