O britanică își împarte viața cu un porc

De: Gabriela Voicu / 05.10.2012, 14:30
Maria Cooper, o britanică în vârstă de 29 de ani, crește un porc negru în casa ei din Kent și îl tratează ca pe un membru al familiei.

Maria Cooper, care are 29 de ani și este profesoară de muzică, a uimit o țară întreagă cu povestea ei neobișnuită de dragoste.

Britanica este îndrăgostită de un porc mare și negru, pe care îl trateaza ca pe un membru al familiei. Maria își petrece timpul liber cu porcul – o femelă botezată Dinky – se plimbă în parc cu el, își împarte mâncarea și chiar patul cu el.

Maria Cooper și Dinky

Maria, din Marden, Kent, este mare iubitoare de animale, ca și soțul ei, Ian (33 de ani), care avea tarantule și dragoni cu barbă când a cunoscut-o.

Mamă a unui băiat de 6 ani pe nume Peter, femeia crește 16 specii de animale în curte, iar anul trecut și-a cumpărat porcul negru pe care îl răsfață în fiecare zi.

„A fost dragoste la prima vedere, este sufletul meu pereche”, a spus Maria Cooper. Dinky este tratată diferit de celelalte animale – a fost primită în casă, lăsată să facă orice, iar noaptea dormea în pat cu stăpâna.

Maria o plimbă pe Dinky

Chiar dacă a fost hrănită în special cu nuci și banane, Dinky a început să ia foarte mult în greutate, iar acum cântărește peste 100 de kilograme. Cu toate acestea, animalul tratat ca un om locuiește tot în casa Mariei.

„Singura schimbare pe care am făcut-o este că i-am cumpărat lui Dinky patul ei, pentru că acum este prea mare și nu mai încape în patul meu”, a spus Maria.