O broasca de milioane

Apropo.ro / 15.08.2005, 11:44
O broasca de milioane
Are o culoare bizara. Scoate sunete indescriptibile. Nu da nici un semn ca ar avea de gand sa se opresca. Cu toate astea a pus întreaga lume pe jar. E cat se poate de nebuna. Nebuna de tot! A devenit deja un brand de renume... Daca pe ale noastre meleaguri, principalele atracții

Are o culoare bizara. Scoate sunete indescriptibile. Nu da nici un semn ca ar avea de gand sa se opresca. Cu toate astea a pus întreaga lume pe jar. E cat se poate de nebuna. Nebuna de tot! A devenit deja un brand de renume…

Daca pe ale noastre meleaguri, principalele atracții muzicale sunt fetițele cu sau fara fustițe, cu voce sau… orice altceva, „revoluția” vine, în mod apoteotic, dinspre vest. Not again!! Și daca în urma cu ceva timp, un crocodil nemțesc înnebunise lumea, mai nou, broaștele din aceeași țara sunt la mare cautare. „Mare” înseamna primele locuri în topurile europene, cu vanzari de milioane și publicitatea aferenta.

Toate astea pentru ca formația Bass Bumpers a avut o idee și a strigat „Evrika!” la fix. „Axel F (The Crazy Frog Song)” este piesa care se asculta/vinde/downloadeaza ca painea calda. Hit-ul i-a aparținut inițial lui Harold Faltermeyer care îl canta prin anii ’80. „The Crazy Frog”, sau mai bine spus ingredientul surpriza a luat, însa, naștere abia în 1997, atunci cand un puști a înregistrat onomatopeele scoase de prietenii lui. Ulterior a intrat în joc și creatorul de facto al „broaștei nebune” ca desen animat. Filmulețul a primit numele: „The Annoying Thing” („Chestia enervanta”).

O broasca bleau-gri, conducand nebunește o motocicleta într-un peisaj futurist. Asta pentru ca o recompensa de 50.000 de dolari a fost pusa pe capul amfibianului și un vanator e gata-gata sa-l ajunga. Adica, UAU!

Sunetul este, însa, cel care face toți banii! Și daca ne gandim ca sub forma de ringtone i-a adus companiei distribuitoare peste 10 milioane de dolari, doar în ultimele saptamani, nu putem decat sa fim de acord cu cei care estimeaza ca avem de-a face cu cel mai de succes ton de apel din toate timpurile.

Daca vrei sa știi ce spune broasca, poți sa afli numai din

Tags: