O bunicuţă de 76 de ani are sfaturi de gătit pentru juraţii de la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 12:45
O bunicuţă de 76 de ani are sfaturi de gătit pentru juraţii de la „Chefi la cuţite”
Surprize în bucătărie luni la „Chefi la cuţite”. O bunicuţă de 76 de ani vine în show-ul de la Antena 1 pentru că, după cum povesteşte chiar ea, acesta este cadoul pe care şi-l doreşte de ziua sa de naştere.

Cochetă şi caldă, doamna Ioana îi mărturiseşte Ginei că nici gunoiul nu-l duce dacă nu este rujată, iar pentru cei trei chefi are o surpriză: va găti o supă cu găluşte, cu roşii din grădina ei. Ce vor spune cei trei juraţi despre acest preparat şi dacă vor considera că merită să-şi găsească locul în această competiţie rămâne de văzut luni de la 20.30. Cert este însă că doamna Ioana are pentru ei şi câteva sfaturi preţioase legate despre cum se prepară găluştele perfecte. „Sunt convins că în toată ţara asta sunt o grămadă de bunicuţe dispuse să ofere din cufărul lor cu reţete preţioase, numai tinerii să fie dornici să le înveţe”, e de părere chef Scărlătescu, mare iubitor al tradiţiilor şi reţetelor neaoşe. Cum se va încheia întâlnirea chefilor cu doamna Ioana, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30.

 

  Karaoke la „Chefi la cuţite”

            Tot luni, voia bună se mută şi în culisele de la „Chefi la cuţite”. Pentru că le place muzica, juraţii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au parte de o surpriză: un ecran şi un microfon speciale, la care pot face karaoke. E ştiut faptul că le place să cânte, doar şi Horia Brenciu i-a luat în concertele sale la Sala Palatului, dar cât de bine ştiu chefii versurile? Cum se descurcă ei la interpretat melodii foarte cunoscute, telespectatorii descoperă luni de la 20.30.