O campanie susţinută de trustul PRO, nominalizată la Cannes

Apropo.ro / 29.06.2009, 00:00
O campanie susţinută de trustul PRO, nominalizată la Cannes
Campania ”Accidentele se pot întîmpla oricui! Ai mai multă grijă în trafic!”, dezvoltată de Arsenoaiei & Mătăşel pentru Poliţia Capitalei şi susţinută de Trustul PRO se află pe lista nominalizaţilor la Cannes Lions 2009, secţiunea PR, categoria ”Best Use of Live Events”.

În săptămîna 17 – 23 noiembrie 2008, vedetele PRO TV, Acasă, PRO CINEMA, MTV şi Sport.ro s-au mobilizat pentru a transmite telespectatorilor acelaşi mesaj: “Accidentele se pot întîmpla oricui. Ai mai multă grijă în trafic!”. În cadrul emisiunii “România, te iubesc!”, telespectatorii au putut urmări mărturiile celor care au reuşit să scape din adevărate carnagii petrecute pe soşele.

La “Dansez pentru tine”, telespectatorii au putut urmări dansuri ale baletului în scaun cu rotile, mai grăitoare decît orice cifre oferite de statistici ale poliţiei. Andi Moisescu, gazda emisiunii “Apropo TV”, şi Roxana Ciuhulescu, pre­zentatoarea emisiunii “ProMotor”, s-au numărat şi ei printre vedetele care au susţinut faptul că, indiferent de circum­stanţe, viaţa trebuie să aibă prioritate.

Ana Maria Gheorghe a fost invitata lui Mircea Solcanu şi a lui Cabral la “Poveştirile de noapte”. Aceasta le-a împărtăşit telespec­tatorilor postului Acasă cîteva dintre situaţiile periculoase prin care a trecut. Doar printr-un miracol Ana Maria n-a ajuns într-un scaun cu rotile similar celor din care Mircea Solcanu şi Cabral şi-au prezentat emisiunea.

Campionii Local Kombat Cătălin Moroşanu şi Sebastian Ciobanu, fotbaliştii de la Progresul, handbaliştii de la Steaua, dar şi Victor Hănescu şi Florin Segărceanu s-au raliat campaniei pentru prevenirea acciden­telor. În reportajele difuzate de Ştirile PRO TV din Sport şi Sport.ro, telespectatorii i-au putut urmări pe aceşti sportivi ajunşi, pentru cîteva ore, în scaune cu rotile – o situaţie în care se poate afla orice persoană care nu ia în serios statisticile privind acciden­tele rutiere.