O cântăreaţă celebră face o dezvăluire şocantă: „Am fost VIOLATĂ în tinereţe”

Apropo.ro / 05.10.2013, 16:07

O cântăreaţă celebră face o dezvăluire şocantă:
Madonna a dezvăluit vineri că a fost violată sub ameninţarea unui cuţit, în primii ani petrecuţi la New York, atunci când nu era încă regina muzicii pop, relatează AFP.

Într-un articol scris pentru revista americană Harper’s Bazaar, ‘Material Girl’ povesteşte că atunci când a venit din Michigan la New York, oraşul nu a primit-o ‘cu braţele deschise’.

‘În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuţitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu ştiu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată’, scrie cântăreaţa.

Madonna povesteşte apoi despre primii săi ani de muzică pop şi relaţia sa cu religia, provocările şi ordinea stabilită.

La 25 de ani, ‘purtam cât mai multe crucifixuri posibil în jurul gâtului şi spuneam oamenilor, în interviuri, că fac acest lucru pentru că-l consider sexy pe Iisus. Bun, era sexy, dar spuneam aceasta şi pentru a provoca’, recunoaşte aceasta.

‘Însă pentru mine, există o diferenţă între reguli şi ordine, regulile pe care le urmează oamenii fără a pune întrebări. Ordinea este ceea ce se întâmplă atunci când cuvintele şi acţiunile apropie oamenii în loc de a-i separa. Da, îmi place să provoc, este în ADN-ul meu. Însă în nouă din zece cazuri, nu fac acest lucru fără motiv’, susţine Madonna.