O cântăreaţă de la noi îşi pune silicoane! Cum arată „natur”

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2016, 09:44

O cântăreaţă de la noi îşi pune silicoane! Cum arată
Alessia este una dintre artistele care, de-a lungul timpului, s-a bucurat de un succes deosebit cu hit-urile pe care le-a lansat, dar care se poate lăuda şi cu o poveste de viaţă impresionantă, cântăreaţa fiind mama adoptivă a unei fetiţe de 15 ani pe care o adoră.


”Pe 18 februarie e ziua cea mare pentru mine. Da, îmi pun silicoane. Am ajuns la 32 de nai şi vreau să fac acum, când încă îmi stă bustul cum trebuie, această intervenţie. Vreau să îmi rămână sânii perfecţi. Nu va fi un implant foarte mare, dar va fi vizibil, îmi voi pune 380 de ml în fiecare”, a declarat pentru spynews.ro Alessia, artista care, de curând, a pus bazele unei noi formaţii, Kimale, alături de soţia lui Kamara, Kim.

Mai mult decât atât, Alessia ne-a mărturisit cum îşi doreşte să îi arate bustul după intervenţia chirurgicală pe care o va suporta peste câteva zile. ”După ce am discutat cu medicul, am decis împreună ca proitezele cu silicon să fie de tipul anatomic. Adică să nu fie ca două mingi de fotbal, ci să aibă forma unui sân normal. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor arăta”, ne-a mai spus Alessia.