O cântăreaţa din România a apărut pe site-uri erotice: „Pufoasă faină, te…”

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2016, 09:23


O cântăreaţa din România a apărut pe site-uri erotice:
Celebra artista Silvana Raciu, cunoscuta si pentru numarul impresionant de operatii estetice pe care si le-a facut, s-a trezit, fara voia ei, protagonista unui anunt deocheat pe un site de profl. Femeie serioasa, maritata si cu doi acasa, cantareata e decisa sa sesizeze inclusiv politia in acest caz.

Artista a fost anuntata de catre un coleg de breasla, care a descoperit anuntul intamplator. “Cineva imi foloseste poza ca sa dea anunturi pentru intalniri sexuale intr-o publicatie din Cluj. Daca ati descoperit intamplator si alte poze cu mine pe cine stie ce site-uri, va rog sa imi scrieti, cand am citit anuntul fetei aleia m-am crucit…”, le-a spus ea prietenilor. Ea a postat, de altfel, si anuntul la care face referire si care, intr-adevar, folosea poze de-ale sale, in care insa apare blurata.

“Pufoasa faina, sociabila si dezinvolta, o companie placuta, te invit sa ma cunosti! Locatia unde pot fi gasita este un apartament cochet, ideal unei intalniri discrete. Sederea mea in Cluj este limitata (22 feb-27 feb), disponibilitatea fiind de la ora 10.30 dimineata pana tarziu in noapte. Pentru ca intalnirea sa fie placuta de ambele parti este nevoie de un minim de respect si o igiena corespunzatoare (dusul poate fi folosit atat inainte cat si dupa consumarea intalnirii). NU MA CONTACTATI DACA SUNTETI AMATORI DE DOAMNE SLABUTE!!! Sunt o doamna cu forme voluptoase, frumos conturate, cu sanii plini si apetisanti. Daca aceste randuri ti-au starnit interesul si iti doresti sa ne cunoastem…astept tel tau. Te pup…”, apare scris pe site-ul de anunturi.

“Merg la politie sa fac plangere. Am vorbit cu un avocat si dincolo de faptul ca imi putea strica imaginea, ma puteam trezi cu politia acasa, Doamne fereste! Ma luau pt prostitutie si pana demonstrezi in Romania ca esti nevinovat…”, a spus Silvana pentru ziarul Ring.