O casă a fostului președinte american Ronald Reagan este de vânzare (Poze)

De: Gabriela Voicu / 04.01.2013, 11:16
O casă din Los Angeles în care au locuit fostul președinte american Ronald Reagan și soția acestuia, a fost scoasă la vânzare. Află cât costă!

Poți locui într-o vilă care i-a aparținut fostului președinte american Ronald Reagan dacă ai 5 milioane de dolari la dispoziție.

Atât costă locuința de 436 de metri pătrați a fostului șef de stat american, situată în cartierul exclusivist Pacific Palisades din Los Angeles. Aceasta a fost ultima casă în care au locuit Reagan și soșia sa, Nancy, înainte de a se muta într-o vilă somptuoasă.

Vezi galeria foto

Casa din imagini care costa 4,999,000 $ i-a fost oferită lui Ronald Reagan de compania General Electric, în anii ’50, după ce fostul președinte a gazduit show-ul „The General Electric Theater”. Reagan și soția sa au decis să o vândă în 1982.

Locuința cu patru dormitoare, patru băi și piscină exterioară este înconjurată de verdeață și are vedere către Getty Center, dar este destul de modestă, astfel că mare parte din preț este justificată exclusiv de renumele foștilor proprietari.