O categorie de bilete este deja sold out, la Best Tribute to BON JOVI!

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2015, 09:00
O categorie de bilete este deja sold out, la Best Tribute to BON JOVI!
Joi, 15 ianuarie, METALHEAD şi BestMusic te invită la Hard Rock Cafe la primul concert al anului cu cea mai bună trupă tribut Bon Jovi, "New Jersey" din Italia!

O categorie de bilete este deja sold out, mai exact biletele VIP cu loc în faţa scenei. Pentru eveniment mai sunt disponibile bilete cu loc la masă în sală (fumători sau nefumători) sau bilete fără loc pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet.



Începând cu ora 21:30, pregătiţi-vă pentru un show incendiar de două ore în care veţi cânta toate hiturile care i-au făcut pe Bon Jovi celebri !

BILETE

Biletele pentru concertul Tribut Bon Jovi din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet (Muzică, Uman,Senia, Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 35 de lei cu loc la masă la fumători/nefumători sau fără loc (în picioare).

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masa scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare.

Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor aşa că dacă îţi cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!