O, ce veste minunata! Andra a intrat in lumea colindatorilor

De: Dragos Tanase / 13.12.2007, 15:32
Andra si-a lansat primul ei album de colinde din cariera, intitulat "Vis de iarna", realizat impreuna cu MediaPro Music.

Andra si-a lansat primul album de colinde din cariera, intitulat “Vis de iarna” si realizat impreuna cu MediaPro Music, in Carrefour Orhideea, miercuri – 12 decembrie.

Artista a petrecut doua ore alaturi de fani, carora le-a oferit autografe si a facut fotografii cu acestia.

S-a organizat si un concurs de karaoke, in urma caruia participantii au castigat cadouri din partea ei si a casei de discuri.

Albumul “Vis de iarna” contine 10 colinde traditionale romanesti precum “Sus la poarta Raiului”, “O, ce veste minunata!”, “Mos Craciun” sau “Deschide usa, crestine!”, dar si melodii internationale dedicate acestei perioade “ Silent night” sau “All I want for Christmas is you”.

Melodia care da si titlul albumului, “Vis de iarna”, este primul colind pentru care Andra face videoclip si este dedicat tuturor romanilor aflati dincolo de granitele tarii.

“Sunt fericita ca publicul a fost alaturi de mine si la aceasta lansare, ca m-au intampinat cu caldura si cu bucurie in priviri. Imi doresc tare mult ca primul meu album de colinde sa ajunga in casele tuturor si astfel, sa-i colind pe toti roamanii indiferent ca sunt in tara sau sunt plecati peste hotare. Vreau sa ajung cu acest album in inimile lor de Sarbatori, iar atunci visul chiar va fi implinit”, a marturisit Andra.