O celebră artistă de la noi, în ipostaze incendiare! Ce decizie a luat cântăreaţa: „Am vrut să…” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 23.08.2017, 11:59
O celebră artistă de la noi, în ipostaze incendiare! Ce decizie a luat cântăreaţa:
Celia se pregăteşte intens de revenirea in muzică. Şi nu oricum. Artista a luat lecţii de canto cu "profesoară a vedetelor", Dana Dorian, iar acum este pregătită mai mult ca oricând să lanseze noul single de relansare, "La două capete", o colaborare cu Karym, un artist talentat, la care au filmat recent şi un videoclip.

Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de Karym, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul „amantei” din clip este jucat de Andreea, fostă concurentă la show-ul „Mireasa pentru fiul meu”. Pentru noul clip, Celia a filmat în ipostaze incendiare. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, artista a intrat în apă şi şi-a etalat formele de invidiat. Şi trebuie să recunoaştem că arată incredibil de bine!

Şi pentru că îşi doreşte o revenire spectaculoasă şi vrea să fie pregătită din toate punctele de vedere, Celia a început de ceva timp lecţiile de canto cu Dana Dorian pentru a-şi îmbunătăţi tehnica, etc. „Am cunoscut-o pe Dana Dorian la Festivalul Mamaia în 2007, mi-am dorit de atunci să iau câteva ore de canto de la ea, are o tehnică specială, înveţi foarte uşor de la ea, am vrut să îmi mai îmbunătăţesc tehnica, respiraţie, etc. Mereu mai avem câte ceva de învăţat şi sunt fericită că am început să lucrez cu Dana, şi cu siguranţă e un mare beneficiu pe care mi l-am făcut acum înainte de relansare”, spune Celia.

La rândul ei, Dana Dorian are numai cuvinte de laudă la adresa artistei, deşi recunoaşte că în  urmă cu zece ani nu a dorit să lucreze cu Celia din cauza fostului manager: „Am întâlnit-o pe Celia în urmă cu mulţi ani, la un Festival Mamaia. Am refuzat atunci să lucrez cu ea, poate tocmai din cauza insistenţelor managerului ei de la vremea aceea, Costi Ioniţă. Peste fix 10 ani, îmi deschide singură  uşa Companiei şi bine face! Am descoperit, dincolo de o voce cu mare potenţial, un om eminamente blând, pozitiv şi luminos”, a adăugat Dana DoriaN.

Susţinută de familie şi soţ

Îndrăgita artistă are tot suportul familiei în revenirea în muzică. Căsătorită de 5 ani cu Ardeli Ancuţa, Celia îi mulţumeşte soţului pentru susţinere şi iubire.

„Mama mea ştie exact ce e în sufletul meu şi ce înseamnă vocaţia. Vocaţia înseamnă mult mai mult decât cariera, e ceva pentru care ai venit în viaţa asta şi e necesar pentru dezvoltarea şi împlinirea ta. Mulţumesc deasemenea soţului meu pentru susţinere şi iubire. E liniştitor să îi ai aproape”, ne-a mai declarat Celia.