O celebră cântăreață suferă de o boală incurabilă

De: Mia Nicolescu / 31.12.2013, 12:30
O celebră cântăreață suferă de o boală incurabilă
Are doar 21 de ani și se bucură de un succes răsunător peste hotare, însă viața ei s-a schimbat de când a aflat că suferă de lupus.

Potrivit huffingtonpost.com, surse din anturajul cântăreței Selena Gomez au dezvăluit că tânăra și-a anulat concertele pentru că suferă de Lupus, o boală a pielii care se manifestă prin leziuni ce distrug țesuturile.

Când aceasta a anunțat că își anulează turneele din Asia și Australia, motivând că are nevoie de timp pentru ea, în presa de peste Ocean s-a scris că vedeta încearcă să-și revină dintr-o depresie.

Acum, însă, ies la lumină alte declarații potrivit cărora Selena Gomez suferă de Lupus.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru site-ul Popdust că artista a fost diagnosticată cu o boală autoimună în urmă cu mai mulți ani și recent simptomele au revenit, provocându-i umflarea feței, oboseală extremă, dureri de cap și durere articulare.

„Selena a muncit din greu în ultimii ani, iar boala i-a revenit. Ea este conștientă că are nevoie de o pauză pentru a face față bolii, asta dacă vrea să trăiască o viață sănătoasă”, a declarat aceeași sursă.

Selena Gomez și Justin Bieber

Reprezentanții artistei nu au vrut să comenteze declarațiile conform cărora fosta iubită a lui Justin Bieber suferă de Lupus, deși în momentul în care au început să circule zvonuri cu privire la depresia ei, reprezentanții ei le-au negat, precizând că într-adevăr aceasta are probleme de sănătate.

„Selena nu are niciun fel de cădere nervoasă. Ea își dorește să fie pe cât de sănătoasă se poate, chiar dacă acest lucru înseamnă să ia o pauză. Dar totul este în regulă. Ea este OK”, au declarat reprezentanții vedetei pentru E!News.