O concurentă ce practică sado-maso a impresionat la masa juriului ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 11:28
O concurentă ce practică sado-maso a impresionat la masa juriului ,,Chefi la cuţite”
Seară cu savoare internaţională şi cu reacţii inedite la masa juriului în cea de-a doua ediţie a show-ului ,,Chefi la cuţite”, ce a demonstrat că în spatele uşilor misterioase se pot ascunde printre cei mai diferiţi bucătari. Pe lângă preparate delicioase, sezonul de poveste a adus aseară pe micile ecrane experienţe de viaţă care au impresionat, iar pentru unii dintre ei prima etapă a fost şi una norocoasă.

Oana Stamate a fost cu singuranţă una dintre cele mai marcante apariţii din platoul „Chefi la cuţite”. În vârstă de 30 de ani, concurenta este cunoscută sub numele de Kennya, iar înfăţişarea ei dură ascunde în spate o poveste emoţionantă. Deşi meseria sa de bază este de bucătar, tânăra a fost nevoită să apeleze la domeniul videochat-ului pentru a-şi întreţine fiul, însă greutăţile au împins-o să caute şi o altă soluţie:  ,,Sunt dansatoare, numele de scenă l-am luat pentru videochat. În momentul de faţă sunt stripteuză şi practic BDSM-ul. Am un job de stăpână, pare simplu, dar este foarte complicat.

Gândul meu de a renunţa la ceea ce fac există în fiecare zi. Aş vrea să gătesc, pentru că este o pasiune.”. Concurenta a ales să le gătească chefilor un preparat tradiţional, ostropel de pui cu sos de roşii, iar gustul mâncării ,,ca la mama acasă” mai că i-a convins pe juraţi că în spatele uşilor s-ar afla o bunicuţă. La intrarea Oanei în platou reacţiile au fost pe măsură, iar savoarea preparatului a fost un pariu sigur pentru a obţine un paşaport de trecere către următoarea etapă: ,,Eşti cea mai incredibilă băbuţă din lume!”, afirma chef Scărlătescu. Dovada că cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuţite” este într-adevăr unul al poveştilor, Oana a fost şi printre puţinii concurenţi care a primit toate cele trei voturi de încredere ale chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu.

O altă apariţie plină de energie din bucătăria celei mai iubite emisiuni culinare a fost un cuplu căsătorit de 55 de ani, ce îmbină pasiunea pentru dans cu pasiunea gastronomică. În mijlocul timpului alocat pentru gătit cei doi şi-au făcut timp şi pentru tango, iar povestea de iubire a concurenţilor a fost unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii. Ca o echipă adevărată, soţii Naum le-au prezentat chefilor un ,,meniu”, din fel principal şi desert şi în ciuda faptului că nu au trecut în etapa următoare au adus zâmbete la masa de jurizare.

Un măcelar, un fost concurent care a reuşit să obţină o a doua şansă, o doamnă ce a prezentat o reţetă reinterpretată a lui Gordon Ramsay, dar şi un bucătar îndrăzneţ ce a mărturisit că John Travolta şi Orlando Bloom i-au degustat preparatele au făcut parte din show-ul serii de marţi. De asemenea, şi un student indian la turism a impresionat printr-un preparat exotic, samosa, pacheţele condimentate tradiţional, asigurându-şi astfel un loc în următoarea etapă a concursului. Săptămâna viitoare, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor continua jurizarea pe nevăzute, luni şi marţi de la 20:00, iar poveştile concurenţilor, cât şi spectacolul culinar din farfuriile acestora sunt doar două dintre surprizele de care telespectatorii ,,Chefi la cuţite” vor avea parte.