O concurenta şi profesorul ei cântă la cănuţă, morcov şi… ciomag, la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 08.03.2017, 12:02
O concurenta şi profesorul ei cântă la cănuţă, morcov şi... ciomag, la “Next Star”
Joi, 9 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, Petronela Bîrsilă, 14 ani, din Târgu Jiu, îi va uimi pe juraţi cu demonstraţia pe care o va face la instrumente muzicale neconvenţionale. Petronela, câştigătoare a 30 de trofee şi 23 de medalii la festivaluri de muzică, va urca pe scenă alături de profesorul ei şi vor cânta nu doar la fluier şi nai, ci şi la sticlă, cănuţă, nucă, morcov şi... ciomag.

“Fascinant!”, “Interesant!”, “Inedită prestaţie!, vor exclama juraţii, în timpul reprezentaţiei. Mai mult decât atât, surprins să afle că se poate cânta la morcov, Pepe va testa şi el acest “instrument”, fapt ce-i va atrage poreclele de Buggs Bunny şi Olaf din partea colegilor de jurizare, Alina Eremia, CRBL şi Dorian Popa.

De asemenea, in cadrul momentului său, Petronela va avea parte şi de o mare surpriză. Idolul ei, maestrul Gheorghe Zamfir, îi va face, telefonic, o promisiune.

Ce îi va spune maestrul Gheorghe Zamfir concurentei de la “Next Star” şi cum vor aprecia juraţii prestaţia sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a talent-show-ului prezentat de Dan Negru.