O concurentă vine cu căţelul la „Chefi la cuţite” – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.09.2016, 12:23
O concurentă vine cu căţelul la „Chefi la cuţite” - FOTO
Lunea aceasta e rândul doamnelor să-i uimească pe cei trei juraţi de la „Chefi la cuţite”. În ediţia de luni, difuzată la Antena 1 de la 20.30, Alina, o superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roşie seducătoare, vine la preselecţii însoţită de patrupedul său, o căţelusă la fel de cochetă precum stăpâna. Aceasta îi va lăsa fără cuvinte pe chefi şi îi va amuza deopotrivă atunci când îşi va face apariţia în platou, ţinând în braţe căţeluşa albă cu blana vopsită în roz pe alocuri.

Nevenindu-le parcă să-şi creadă ochilor, juraţii o vor întreba de ce vrea să intre în concursul acesta, iar ea le va mărturisi că este foarte dornică să înveţe bucătărie de la cei mai buni. Frumoasa blondă la povesti că este casnică deoarece iubitul ei are suficiente resurse pentru a-i oferi o viaţă bună. Dacă farmecul ei îi va convinge pe chefi, dar mai ales dacă farfuria ei va fi apreciată, telespectatorii Antena 1 vor afla luni la „Chefi la cuţite”.

Tot atunci chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu fac cunoştinţă cu Big Mama. Venită tocmai de la Gura Humorului, aceasta îşi va pune la bătaie toate armele pentru a obţine măcar două cuţite din partea chefilor. Farfuria ei cu alivancă, un desert tradiţional din Bucovina, va fi condimentată cu multă voie bună şi un dans reggaeton desfăşurat chiar sub ochii juraţilor. Râmâne de văzut dacă Big Mama are ingredientele necesare pentru intrarea în următoarea etapă a show-ului. Ediţia de luni va fi condimentată cu multe farfurii arătoase, un bucătar spaniol, un român care lucrează ca chef la un hotel de swingeri în Germania, dar şi o simpatică bunicuţă, Babica, ce-l va cuceri definitiv pe chef Dumitrescu.