O concurentă vine la „X Factor” tocmai din California pentru a o cunoaşte pe Delia

De: Cătălina Matei / 15.09.2016, 11:53
O concurentă vine la „X Factor” tocmai din California pentru a o cunoaşte pe Delia
Linette, o frumoasă din Statele Unite, a ajuns deja faimoasă pe Youtube cu o melodie a Deliei şi-şi pune-n gând să străbată zeci de mii de kilometri ca să ajungă în România şi să participe la „X Factor”, doar pentru a-şi cunoaşte idolul.

Ajunsă aici, ea va mărturisi pe scenă, în faţa juraţilor, că iniţial nici măcar nu ştia sensul cuvintelor şi imita doar fonetic, dar că acum înţelege despre ce cântă, deşi versurile piesei „Gura ta” îi dau în continuare de furcă. Cu toate acestea, atunci când Delia va urca pe scena „X Factor” alături de ea, americanca nu va ezita să interpreteze împreună cu jurata şi piesa „Pe aripi de vânt” . Profund impresionat şi emoţionat, Horia Brenciu promite că-şi va pune pe Youtube toate melodiile şi în limba engleza, în speranţa că-l va auzi pe preşedintele Obama fredonându-le. Care va fi votul juraţilor pentru Linette, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta la „X Factor”.

Ediţia de săptămâna aceasta va fi un real spectacol de umor şi varietăţi, în care-şi vor face apariţia şi guvernanta Mrs. Danvers din musicalul „Rebecca”, ce speră să dea fiori juriului cu o interpretare de execepţie, sau o armeancă, mama a trei băieţi, care reuşeşte să demonstreze tot ce poate după o noapte petrecută la un club de manele din Capitală şi doar trei ore de somn, în timp ce un alt concurent, deopotrivă vraci şi rocker, se îndrăgosteşte de o frumoasă din public şi îi face acesteia o declaraţie şocantă. Cine va merge mai departe, ce comentarii au juraţii şi ce alte poveşti de neuitat se vor derula pe scena „X Factor”, telespectatorii află vinerea aceasta de la 20.30.