O coregrafa o acuza pe Beyonce de plagiat

Apropo.ro / 11.10.2011, 10:02
O coregrafa o acuza pe Beyonce de plagiat
Dupa ce in urma cu cateva luni Beyonce a fost data in judecata de o companie de jocuri, o coregrafa o acuza acum de plagiat.

Cantareata americana Beyonce (30 de ani) a fost acuzata de plagiat de o coregrafa belgiana, care sustine ca artista ar fi copiat in cel mai recent clip al ei, „Countdown”, un dans pe care ea l-a conceput pentru clipul sau.

„Nu sunt nebuna, dar acesta este un plagiat. Este un furt”, a declarat coregrafa belgiana Anne Teresa De Keersmaeker. Coregrafa mai spune ca Beyonce nici macar n-a incercat sa ascunda plagiatul. „Pare sa creada ca poate face asta pentru ca este vorba de o celebritate”, a adaugat De Keersmaeker.

Beyonce – Countdown de pe tare.ro

Cantareata a mai provocat o controversa la Gala MTV Video Music Awards, cand a fost acuzata ca a purtat o burta falsa de gravida. Ea aparut in fata fotografilor si le-a spus acestora ca are o surpriza pentru ei, dupa care si-a prins intre maini abdomenul proeminent, evidentiindu-l de sub rochia larga pe care o purta.

In clipul piesei „Countdown”, de pe albumul „4”, Beyonce danseaza provocator si isi etaleaza burtica de gravida, imbracata intr-un costum mulat de diverse culori.

Beyonce a devenita cunoscuta la sfarsitul anilor ’90, cu formatia Destiny’s Child. Ea este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe Premii Grammy, primind un numar de 16 trofee.

In aprilie, vedeta a mai fost data in judecata de o companie de jocuri, pentru 100 de milioane de dolari.