O cunoscută cântăreaţă de la noi face mărturisiri emoţionante: „Toată sarcina mea a fost marcată de momente paranormale”

Apropo.ro / 17.02.2015, 11:57
O cunoscută cântăreaţă de la noi face mărturisiri emoţionante:
Au trecut aproape doi ani de când a devenit mamă, dar Ianna Novac nu va uita prea curând cele nouă luni în care şi-a purtat în pântece fetiţa.

Atât sarcina vedetei, cât şi naşterea celei mici au fost marcate de “fenomene paranormale”, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru fiind cea care a “văzut” totul până în cel mai mic detaliu.

“Toată sarcina mea a fost marcată de momente paranormale. Îmi amintesc perfect ziua în care am fost la Lidia Fecioru la cabinet şi îi povesteam despre nişte planuri de carieră pe care le aveam. S-a uitat la mine şi mi-a spus doar atât: „Până la sfârşitul anului vei rămâne însărcinată, ai să vezi”. Iniţial nu am crezut-o şi nici nu m-am mai gândit la asta, dar, când Tavi (n.r.soţul Iannei) mi-a spus dintr-o dată că vrea un copil, mi-am amintit brusc. Atunci am înţeles că asta e”, a povestit vedeta.

Atunci când predicţia  s-a adeverit, soprana s-a întors în cabinetul bioenergoterapeutului, pentru a-i împărtăşi bucuria ei.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când terapeuta a privit-o fix în ochi şi i-a descris fetiţa până în cele mai mici amănunte. I-a spus, de asemenea, şi ziua în care o va aduce pe lume. Şi nu a greşit deloc!

“Am rămas fără cuvinte. Eu nici măcar nu făcusem analizele, m-am dus la dânsa după ce testul de acasă mi-a arătat că voi deveni mamă, iar ea mi-a spus exact cum va arăta bebeluşul. „Vei avea fetiţă, va fi blondă cu ochii verzi”.  Nu am să uit niciodată cuvintele astea. M-au marcat!”, a mărturisit Ianna.

Micuţa Erika Maria, care a venit pe lume pe 22 iunie 2013, pare desprinsă din descrierea pe care bioenergoterapeutul o făcea în urmă cu doi ani. Şi, pentru că atât de bine a “văzut-o”, Lidia Fecioru a fost aleasă să o boteze pe fiica sopranei.

“Cine altcineva putea fi mai potrivit să îi fie părinte spiritual, dacă nu omul care a vazut-o din prima clipă? Nu am stat deloc pe gânduri atunci când am ales-o pe Lidia Fecioru ca naşa, căci ea a ştiut că Erika se va naşte de pe vremea când eu nici nu mă gândeam că voi deveni mamă vreodată. La un moment dat mi-a spus cu exactitate şi ziua când va veni pe lume”, a povestit cântăreaţa.