O cunoscută vedetă, diagnosticată cu o boală gravă, după ani de suferinţă

De: Alexandra Necsoiu / 07.04.2017, 14:47
O cunoscută vedetă, diagnosticată cu o boală gravă, după ani de suferinţă
O cunoscută vedetă a trăit timp de peste un deceniu cu această afecţiune deosebit de gravă, fără ca maladia să fie diagnosticată.

Kelly Osbourne, una dintre fiicele rockerului Ozzy Osbourne, a dezvăluit că suferă de boala Lyme. Printre simptomele bolii se numără dureri de stomac, inflamaţii la nivelul gâtului şi stări de leşin.

Diagnosticul i-a fost confirmat apoi de un practicant de medicină alternativă ce i-a fost recomandat de mama ei, Sharon Osbourne. 

În câteva fragmente din noul ei volum de memorii, ”Fucking Secret: Letters From a Badass Bitch”, starleta britanică a spus: ”Am introdus simptomele pe care le aveam în câteva chestionare online, iar rezultatul mi-a indicat boala Lyme. Pentru prima dată, cineva mă asculta cu adevărat, iar apoi am mers la spital să fac un test. Rezultatele au ieşit pozitive: am boala Lyme, în stadiul neurologic III”. 

Vedeta a contractat boala în 2004 în timp ce vizita un sanctuar dedicat renilor, unde a fost muşcată de o căpuşă. În noul ei volum de memorii, Kelly Osbourne se declară ”uşurată” că a descoperit sursa simptomelor sale, dar, în acelaşi timp, ”speriată de moarte”.