O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! – FOTO

De: Cătălina Matei / 02.09.2016, 13:47
O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! - FOTO
Cu trei ani înainte de a-şi întâlni viitorul soţ, actualul candidat republicaN la Casa Albă, Melania Trump a fost protagonista unui pictorial erotic.

Pictorialul în care Melania simulează şi o relaţie intimă cu o altă femeie a fost realizat în Manhatann în 1995 când aceasta lucra ca model sub numele de “Melania K”.

Cum arată „apartamentul” în care trăieşte Donald Trump! Foto fabuloase

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump? – FOTO

Melania Trump, soţia candidatului republican la preşedinţia SUA Donald Trump,  susţine că este foarte afectată de un articol din Daily Mail, care citează o revistă din ţara ei natală, Slovacia, potrivit căreia o agenţie de modele pentru care a lucrat în anii 1990, la New York, furniza şi dame de companie unor clienţi bogaţi, pentru servicii sexuale. Avocatul ei, Charles Harder, a calificat informaţiile drept „minciuni sfruntate”.

Toată lumea o ştie pe Ivanka Trump! Dar cum arată fiica cea mică a lui Donald Trump…

Căsătorită cu omul de afaceri Donald Trump din 2005 şi devenită între timp şi proprietara unei game de bijuterii, Melania Trump consideră că reputaţia sa personală şi profesională a suferit daune grave şi solicită în justiţie despăgubiri de 150 de milioane de dolari.

Foto Pinterest, GQ