O dansatoare a Loredanei, în comă la spital! Vezi ce s-a întâmplat

De: Mioara Tronaru / 11.09.2013, 10:07

O dansatoare a Loredanei, în comă la spital! Vezi ce s-a întâmplat
Alexandra Olteanu, o dansatoare de 16 ani care a fost alături de Loredana în toate concertele ei importante, a intrat în coma după ce, spun părinţi, ar fi fost plimbată timp de 12 ore fără ca medicii să-i pună un diagnostic corect.


Conform www.cancan.ro, calvarul a început în urmă cu o săptămână, atunci când Alexandra a ajuns la Spitalul Matei Balş, însoţită de mama ei.
“A fost purtată timp de 12 ore de la medic la medic, nimeni nu a ştiut să-i pună un diagnostic, deşi noi, părinţii, bănuiam cu două zile înainte să intre în comă că asta ar putea fi, o meningită. Cu o zi înainte să intre în comă, m-am dus cu ea la spital, pentru că se simţea rău, iar de la Camera de Garda ne-au trimis acasă, că este otită. Am rugat-o să-i facă fetei un RMN, iar doctoriţa mi-a răspuns că nu sunt fonduri. A doua zi copilul a ajuns din nou în spital, cu Ambulanţa, deoarece starea se agravase. După 12 ore i-au făcut puncţie şi au putut să-i pună un diagnostic, acela de meningoencefalita. Acesta este malpraxis!”, acuză mama tinerei dansatoare.


De-atunci a trecut o săptămână, iar veştile din partea medicilor nu le mai dau nicio speranţă părinţilor, care se roagă acum doar la o minune care ar putea să le salveze fata.
Aceştia au plecat să se roage la mănăstirile de lângă Bucureşti.