O dusca de barbatie

Apropo.ro / 11.12.2001, 17:20
O dusca de barbatie
Daca ai fantezia de a preda stafeta copiilor tai in burta partenerei direct pe esofag, atunci ai putea avea o surpriza placuta. Adica vei reusi sa faci placut acest lucru si partenerei, dovedindu-te capabil sa o convingi sa te guste in esenta ta de barbat.Daca prietena ta a inceput sa iti rasfetze


Daca ai fantezia de a preda stafeta copiilor tai in burta partenerei direct pe esofag, atunci ai putea avea o surpriza placuta. Adica vei reusi sa faci placut acest lucru si partenerei, dovedindu-te capabil sa o convingi sa te guste in esenta ta de barbat.

Daca prietena ta a inceput sa iti rasfetze penisul si simti cu putere cum vrei ca fluidul tau cel mai pretios sa se scurga pe gatlejul ei, ii poti spune ca tu insuti ai incercat cu o alta ocazie, cand ai gustat din propria sperma si ai simtzit ceva racoritor cu gust de fructe, asa cum se poate deduce din compozitia ei bogata in acid citric.

Spune-i ca sperma unui barbat contine de asemenea o gramada de vitamina E, mai multa decat toate cremele anti-rid din lume.

Si regina Cleopatra folosea ca lotiune de dimineata sperma stransa de la sclavi cat muntele, care se masturbau in paharele de argint. Aminteste-i prietenei tale ca e un fel de roua de pe muscata ta, pe care ar trebui sa o soarba in fiecare dimineata, sau macar sa se spele pe fatza cu ea.

Ca ultim argument spune-i prietenei tale ca uneori sperma are gust salciu, asa ca daca o inghite nu-i va simtzi prea mult gustul. Bineinteles, daca o sa inceapa sa-i placa si o sa i se dea pe gust, risti sa nu mai ai provizii si va trebui sa imprumuti niste sperma de la prieteni.

Cristian Galeriu