O experienţă terifiantă cu deznodământ imprevizibil la emisiunea The Wall- Marele Zid

De: Cristiana Trifu / 15.09.2017, 13:29
O experienţă terifiantă cu deznodământ imprevizibil la emisiunea The Wall- Marele Zid
Aseară, în cea de-a doua ediţie a emisiunii fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, difuzată de Antena 1, Corina Georgescu şi Silviu Ioniţă ne-au arătat că o relaţie consolidată valorează mai mult ca orice premiu. După semnarea contractului, cei doi au plecat acasă cu suma garantată din platou, ratând ocazia unui câştig de până la 8 ori mai mare.

Braşovenii au intrat în concurs hotărâţi să cucerească Marele Zid, iar norocul părea să fie de partea lor, căci în prima probă a concursului, ,,Cădere liberă”, au dat o suită de răspunsuri corecte. După ce au decis că Silviu este cel care va merge în camera de izolare, Corina, fire expansivă , a demonstrat că poate risca şi a folosit o strategie extrem de bună. Mai mult, părea că formase o conexiune cu zidul, deoarece bilele verzi cădeau pe câştiguri considerabile, iar cele roşii ajungeau pe cele mai mici sume de la baza zidului.  La final, suma din platou indica 265.717 lei, dar tensiunea maximă din camera de izolare l-a oprit pe Silviu din a paria pe necunoscut şi a semnat contractul pentru suma garantată, de 34.817 lei.

Deznodământul a fost unul pe cât se poate de neaşteptat, demonstrând că experienţa ,,The Wall- Marele Zid” este un traseu imprevizibil: ,,nici nu îmi dau seama în acest moment cât am pierdut, sau cât am câştigat”, mărturiseşte concurenta. Cu toate acestea, participanţii au declarat că momentele petrecute în competiţie au fost unice şi i-au unit mai mult ca niciodată. ,,Inimaginabil”, aşa a fost parcursul în competiţie al celor doi, descris perfect de cei mai simpatici susţinători din public. Deşi riscul nu a fost alegerea finală, Corina Georgescu şi Silviu Ioniţă au demonstrat că încrederea pe care o au unul în celălalt şi legătura strânsă dintre ei surclasează orice premiu.